Techmiljardair Elon Musk heeft deze week actief campagne gevoerd voor voormalig president Donald Trump in Pennsylvania, waarbij hij het belang van de beslissende staat benadrukte naarmate de verkiezingen naderen.

5 okt 2024; Butler, PA, VS; Elon Musk voegt zich bij voormalig president Donald Trump op het podium terwijl Trump spreekt tijdens een campagnebijeenkomst in Butler, PA, op 5 oktober 2024. Op 13 juli 2024 schoot een schutter acht keer op de voormalig president en Republikeinse presidentskandidaat tijdens een bijeenkomst in Butler. Trump werd geraakt door een kogel tijdens de aanval, en de Pennsylvania brandweerman Corey Comperatore werd gedood terwijl hij probeerde zijn gezin te beschermen. Twee andere mannen raakten gewond.. Verplichte krediet: Jasper Colt-USA TODAY NETWORK via Imagn Images

Musk hield verschillende spontane gesprekken met potentiële Trump-voters en bracht een duidelijke boodschap over: steun de Grondwet en stem op Trump.

Tijdens een dorpsbijeenkomst in Folsom, Pennsylvania, zei Musk: “Ik kan niet genoeg benadrukken dat Pennsylvania, denk ik, de spil is in deze verkiezingen. Deze verkiezingen, denk ik, zullen het lot van Amerika bepalen, en samen met het lot van Amerika, het lot van de westerse beschaving.”

GRATIS Trump Fighting For America Gouden Munt – Vecht Vecht Vecht!

Musk gaf aan dat hij van plan is om “waarschijnlijk een half dozijn” evenementen door de staat bij te wonen in de laatste weken voorafgaand aan de verkiezingen, en onderstreepte de urgentie van de kiezersregistratie.

Tijdens zijn opmerkingen benadrukte Musk de aankomende deadline voor kiezersregistratie, en drong hij aan op de aanwezigen om zich te registreren en om hun families en vrienden aan te moedigen hetzelfde te doen vóór de volgende maandag. “De volgende, in feite, drie dagen zijn essentieel,” voegde hij eraan toe. “Ik denk dat we zien dat deze verkiezingen in Pennsylvania beslist zullen worden door, het kan 10.000 stemmen zijn, het kan 1.000 stemmen zijn, het kan 10 stemmen zijn. Het kan een heel klein aantal zijn, dus elke bijkomende persoon is een enorm verschil.”

Musks campagne-inspanningen vallen samen met een groeiend gevoel van urgentie onder conservatieve kiezers, vooral in het licht van recente peilingen en politieke dynamiek.

Zijn betrokkenheid in Pennsylvania benadrukt het belang van grassroots mobilisatie terwijl beide partijen zich voorbereiden op de verkiezingen.

In een apart segment tijdens de dorpsbijeenkomst adresseerde Musk een vraag over het idee van een “schaduwregering” achter de Biden-Harris administratie.

Toen hem werd gevraagd of hij geloofde dat een dergelijke regering bestond, antwoordde Musk: “Ik bedoel, laat me het zo zeggen: het is niet Biden. Dat weten we zeker, OK? De man heeft nauwelijks twee functionele neuronen. Dus, weet je, het lijkt gewoon alsof hij op het strand is, dus hij is duidelijk niet de baas.”

Musk commentarieerde verder op Bidens lage peilingen, en suggereerde dat er onzichtbare krachten aan het werk zijn in de administratie. “Toen de peilingen laag begonnen te worden voor Biden, bleef hij zeggen dat hij in de race bleef. Maar toen denk ik dat de echte machthebbers hem verteld hebben dat hij dat niet doet.”

Toen hij onder druk werd gezet voor details over wie er achter Biden zou kunnen zitten, toonde Musk nieuwsgierigheid. “Ik ben net zo nieuwsgierig als jij,” zei hij. Musk merkte ook op: “Voor zover ik kan bepalen is er niet één soort puppenspeler. Het zijn er meer zoals duizend of — ik weet het niet — veel.” Hij voegde eraan toe: “Maar het zou interessant zijn om de overlap te zien tussen de Epstein-klantenlijst en Kamala’s puppenspelers. Ha ha ha. Mhm, ik wed dat er een heleboel namen zijn die op beide lijsten voorkomen.”

Musks opmerkingen hebben brandstof toegevoegd aan de voortdurende discussie over de huidige regering en de besluitvormingsprocessen.

Terwijl hij zijn campagne voor Trump voortzet, kunnen de implicaties van zijn opmerkingen weerklank vinden bij kiezers die bezorgd zijn over de effectiviteit van de Biden-administratie.

Over het geheel genomen weerspiegelt Musks actieve rol in het ondersteunen van Trump’s kandidatuur in Pennsylvania de verhoogde inzet van de aankomende verkiezingen.

Met belangrijke inspanningen voor kiezersbetrokkenheid aan de gang en groeiende speculatie over de interne werking van de Biden-Harris-administratie, zullen de dynamiek in Pennsylvania ongetwijfeld een cruciale rol spelen in het vormgeven van het electorale landschap.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/elon-musk-in-pa-common-sense-kamalas-puppet-masters-and-the-epstein-list-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....