Voormalig president Donald Trump hield op donderdag een bijeenkomst in de omgeving van Detroit, waar hij lokale bokslegende Thomas “Hitman” Hearns op het podium verwelkomde.

Mensen reiken naar borden die worden uitgedeeld terwijl ze wachten om voormalig president Donald Trump te horen spreken tijdens een campagne stop in Huntington Place in Detroit op vrijdag 18 oktober 2024.

Het evenement vond plaats in Huntington Place in het centrum van Detroit en toonde Trump’s voortdurende campagne-inspanningen terwijl hij steun tracht te verwerven voor de aanstaande presidentsverkiezingen.

Voordat hij het podium betrad, poseerde Trump voor een foto met Hearns, een gevierde figuur in de boks geschiedenis en een lokale van Detroit.

GRATIS Trump Fighting For America Gouden Munt – Vecht Vecht Vecht!

De voormalig president sprak zijn bewondering voor Hearns uit tijdens de bijeenkomst, en zei: “Ik won zoveel geld met wedden op deze vent… Sommige van de grootste gevechten in de geschiedenis.” Trump prees Hearns en noemde hem “een van de grootste gevechten aller tijden” en benadrukte zijn opmerkelijke talent in de ring.

Toen hij Hearns in het publiek opmerkte, nodigde Trump hem uit om bij hem op het podium te komen. Hearns, duidelijk opgewonden, reageerde: “Die mooie woorden van jou te horen, man, dit kan niet echt zijn. … Het van jou te horen, ik ben heel opgewonden. Ik wil nu vechten.”

Het publiek reageerde met juichen, ter gelegenheid van het onverwachte optreden van de boksicoon.

Thomas Hearns is beroemd om zijn uitzonderlijke carrière in het professioneel boksen, die van 1977 tot 2006 duurde.

Hij maakte geschiedenis als de eerste bokser die wereldkampioen werd in vijf verschillende gewichtsklassen, waaronder weltergewicht, licht middengewicht, middengewicht, super middengewicht, licht zwaargewicht en cruiserweight.

Hearns zijn prestaties in de sport stelden een precedent dat sindsdien door andere bokslegendes is geëvenaard, zoals Sugar Ray Leonard, Oscar De La Hoya, Floyd Mayweather en Manny Pacquiao.

Een van Hearns zijn meest belangrijke momenten vond plaats in 1981 toen hij het opnam tegen Sugar Ray Leonard in een zeer gepromoot gevecht.

[embedded content]

Het gevecht, dat een gecombineerd prijzengeld van $17 miljoen had, was destijds het grootste in de boks geschiedenis.

Het was Hearns zijn eerste verlies, dat zijn indrukwekkende 32-0 record beëindigde na 14 zware rondes.

De twee boksers hadden acht jaar later een rematch, die eindigde in een gelijkspel.

[embedded content]

Hearns zijn laatste titeloverwinning vond plaats op 10 april 1999, toen hij Nate Miller versloeg voor de vacante IBO cruiserweight-titel.

Hij verloor de titel bijna exact een jaar later in zijn geboortestad van Uriah Grant. Hearns zijn laatste gevecht vond plaats op 4 februari 2006 in The Palace of Auburn Hills, waar hij zijn 61ste overwinning behaalde.

Gedurende zijn carrière ging Hearns met vijf verliezen en één gelijkspel met pensioen na 67 professionele gevechten.

Trump’s bijeenkomst in Detroit trok aandacht, niet alleen voor de politieke boodschap, maar ook voor het speciale optreden van Hearns, een lokale sportheld.

De combinatie van politieke campagnevoering en het vieren van lokaal talent resoneerde bij de aanwezigen, en benadrukte verder de verbinding tussen sport en gemeenschaps trots in de omgeving van Detroit.

Nu het campagneseizoen opwarmt, dienen evenementen zoals deze om supporters te enthousiasmeren en een gevoel van eenheid tussen lokale en nationale figuren te bevorderen.

De aanwezigheid van Thomas Hearns op Trump’s bijeenkomst illustreert de inspanning van de voormalige president om in contact te komen met een divers publiek en zijn banden met de rijke culturele erfgoed van Michigan te versterken.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/a-knockout-event-trump-teams-up-with-thomas-hitman-hearns-in-michigan-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....