Een Poolse begrafenisonderneming heeft zich diep verontschuldigd nadat een luguber incident plaatsvond. Terwijl ze een lichaam vervoerden, viel het plotseling uit de lijkwagen op straat. Volgens het bedrijf was dit het gevolg van een “onverwachte technische storing”.

Het bizarre voorval vond plaats in Stalowa Wola, een stad in het zuiden van Polen. Een automobilist werd plotseling bedekt door een laken dat van bovenaf op zijn auto gleed. Toen het laken naar beneden viel, zag hij tot zijn schrik een lichaam op de weg liggen. In eerste instantie vreesde hij dat hij de persoon had aangereden.

Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Het lichaam was uit de lijkwagen gevallen, wat de begrafenisonderneming nu betreurt en waarvoor ze hun oprechte excuses aanbieden.

“Het spijt ons zeer u te moeten informeren dat tijdens het vervoer van het lichaam van een overledene een ongelukkige gebeurtenis heeft plaatsgevonden die niet in overeenstemming is met de hoge normen van ons bedrijf. Het incident was het gevolg van een onverwachte technische storing van het elektrische achterdeurslot van de lijkwagen. We uiten ons diepe medeleven met de nabestaanden van de overledene”, verklaarde het bedrijf op hun website.

Dit ongebruikelijke voorval heeft ongetwijfeld voor de nodige opschudding gezorgd. Het roept vragen op over de veiligheidsmaatregelen en betrouwbaarheid van begrafenisondernemingen. Een onverwachte technische storing kan immers grote gevolgen hebben, zelfs in de meest ongepaste situaties. Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij dit incident, maar het zal ongetwijfeld nog lang worden besproken.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20241019_95623255

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....