Marathonloper Sam verrast vriendin Tiziana met huwelijksaanzoek na voltooien Antwerp Marathon

Op zondagmiddag, nadat hij voor het eerst de Antwerp Marathon had uitgelopen, vroeg marathonloper Sam zijn vriendin Tiziana ten huwelijk. Het was een dubbel succes, want Tiziana was compleet overdonderd maar vol overtuiging liep ze samen met haar verloofde de finish over.

Het aanzoek vond plaats nadat Sam vier uur lang had gelopen en aan het einde van zijn krachten was. Hij knielde neer voor Tiziana en haalde een doosje tevoorschijn met de woorden: “Laten we er vandaag onze dag van maken, niet de mijne. Wil je met me trouwen?”

Als kersvers verloofd koppel liepen ze samen de eindstreep over. Tiziana gaf toe dat ze de marathon had onderschat en dat ze al veel stress had gehad voor het lopen, maar nu kon ze twee dingen van haar bucketlist afstrepen.

Het aanzoek was allesbehalve standaard. Sam had op het werk over zijn plan verteld en een collega had als grap gezegd dat hij de krant zou regelen. Tot hun verbazing kreeg Sam daadwerkelijk een telefoontje van de krant Gazet.

Met tranen in haar ogen bleef Tiziana vragen of Sam water nodig had en hoe hij zich voelde. Ze kon niet geloven wat er was gebeurd en herhaalde steeds: “Maar allez, zotteke, wat doe je toch allemaal? Jij moet toch de ster van de dag zijn!”

Het huwelijksaanzoek van Sam was uniek en speciaal, en het zorgde ervoor dat ze als een gelukkig en verloofd stel de marathon voltooiden.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20241020_95583116

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....