Het is echt te ziek voor woorden, maar Der Spiegel roept feitelijk op tot het plegen van een moord op Donald Trump én op Elon Musk. Trump wordt door Der Spiegel vijand nummer één genoemd… en nu heeft het magazine een voorpagina gebruikt met daarop het hoofd van Elon Musk die “vijand nummer twee” wordt genoemd. We leven in geschifte tijden.
Elon Musk is tegenwoordig hard campagne aan het voeren voor Donald Trump. In andere verkiezingen hield de baas van SpaceX, X (Twitter), Tesla en Neuralink zich veelal afzijdig, maar nu kiest hij voor een andere aanpak. Hij is er namelijk van overtuigd dat, als Donald Trump de verkiezingen niet wint, Amerika ten onder gaat. Daarom doet hij er alles aan om Trump te helpen. Hij is zelfs op pad en geeft speeches voor honderden en zelfs duizenden mensen.
Dit weekeinde was hij in Pennsylvania. Daar sprak hij maar liefst twee uur lang – en gaf hij ook nog eens een prijs van een miljoen dollar weg aan een Amerikaan die zijn petitie voor de grondwet getekend had. Dat is wel vet, trouwens. Musk heeft die petitie gelanceerd en geeft nu dagelijks 1 miljoen dollar aan een willekeurige Amerikaan die zijn of haar handtekening eronder zet. In Pennsylvania was ene Christine de gelukkige.

Timestamps of the 47 topics addressed by Elon Musk a few hours ago in Pittsburgh.

1:49 Special guest: Senator James McCormick
7:22 Winner of the $1 million prize
10:43 Importance of registration
11:58 Risk of assassination attempts
13:55 The left is against free speech
17:06…

Opvallend en mooi, natuurlijk. Maar omdat hij nu actief is, is Musk opeens ook in levensgevaar. Letterlijk. Hij vertelde gisteren dat hij zijn beveiliging serieus heeft moeten opschroeven omdat hij te veel bedreigingen krijgt. Let wel, we hebben het over een multi- multi multi-miljardair die altijd extreem bedreigd wordt en die altijd bodyguards bij zich heeft. 

De reden dat hij zo bedreigd wordt is zijn steun voor Trump. In Pittsburgh (Pennsylvania dus) zei Musk dat die bedreigingen gevoed worden door de mainstream media. Hij schrok zich bijvoorbeeld kapot toen hij zag dat het Duitse magazine Der Spiegel, in de Engelse editie van het magazine, een foto op de voorpagina had gezet van Musk met daarin ook een deel van het gezicht van Trump… en de tekst: “Vijand nummer twee.”

🇺🇸ELON: I’M INCREASING MY RISK OF BEING ASSASSINATED BY ENGAGING IN POLITICS

“So, dramatically increasing my risk of being assassinated and engaging in politics are not what I want to do.

I do not have a death wish, but the stakes are so high that I really feel I have no choice…

🇺🇸ELON: I HATE POLITICS BUT THE STAKES ARE SO HIGH THAT I HAVE TO TAKE A STAND

“I don’t wanna be in politics. I wanna be clear. That is not my preference. I just like building stuff. I like building products that people love, and I derive joy from seeing people enjoy the…

Vijand nummer één is dus Trump, vijand nummer twee is blijkbaar Musk. Zo geschift zijn de mainstream media geworden tegenwoordig.

“Met hun continue aanvallen, moedigen de mainstream media actief moordpogingen aan op Donald Trump,” schrijft Musk op X waar hij een foto van de voorpagina van Der Spiegel heeft gedeeld, “en nu ook op mij.” Kijk maar:

With their relentless hit pieces, legacy mainstream media are actively encouraging the assassination of @realDonaldTrump and now me

🇺🇸ELON: I’M INCREASING MY RISK OF BEING ASSASSINATED BY ENGAGING IN POLITICS

“So, dramatically increasing my risk of being assassinated and engaging in politics are not what I want to do.

I do not have a death wish, but the stakes are so high that I really feel I have no choice…

Het enorm trieste is dat hier eigenlijk niets op valt aan te merken, op wat Musk zegt. Dit is inderdaad wat de media doen. Ze behandelen Trump net zoals ze bij ons deden met Pim Fortuyn. Ze noemen hem steevast een “gevaar voor de democratie,” een “gevaar,” en zelfs “een fascist.” In ons land was het uiteindelijk Volkert van der Graaff die het ‘recht’ in eigen hand nam en Fortuyn uitschakelde, juist omdat hij geloofde dat die mainstream media gelijk hadden.

In Amerika is dat niet anders. Er is al twee keer op Trump geschoten. Bij de eerste aanval kwam hij er met mazzel vanaf – of, zoals hijzelf gelooft, door steun van God. Als hij op het moment van het schot zijn hoofd niet had gedraaid was hij hartstikke dood geweest. Zo simpel is het. Het was letterlijk een zaak van een centimeter of twee – en van een halve seconde. In het derde geval ging een andere wannabe terrorist zwaarbewapend naar een Trump event. Hij kon gelukkig gepakt worden voor hij iets deed. 

Maar dat waren dus feitelijk drie pogingen.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

In plaats van het rustiger aan te doen blijven de media de zaak opblazen. Ze blijven Trump wegzetten als een gevaar voor de vrijheid van Amerikanen en voor de democratie – wat je reinste onzin is, aangezien de man a) al vier jaar president is geweest en toen niets misdeed, en b) aangezien hij juist meer democratie wil, niet minder.

Afijn, dat deert de media niet. Ze blijven Trump een fascist noemen. Een gevaar. “De” vijand. En nu doen ze dus precies hetzelfde met Musk: een man die zich heel duidelijk inzet voor het behoud van de democratie, maar die tegen Kamala Harris is omdat hij vindt dat zij slecht is voor het land.

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/buitenland/knetter-der-spiegel-magazine-roept-op-tot-moorden-op-trump-en-elon-musk-vijand-nummer-1-en-vijand-nummer-2

.


Een gedachte over “Knetter! Der Spiegel magazine roept op tot moorden op Trump én Elon Musk: “Vijand nummer 1, en vijand nummer 2”.”
  1. We kenden vroeger de heksenwaan, de waan van de nazi’s en nu de waan van de bilderbergers en hun WEF met de maximaal waanzinnige Yuval Harari en de moordende Bourla, de rovende Rothschilds en Larry Fink.
    Putin en Lavrov lijken nog de enigen die normaal zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....