Voormalig president Donald Trump werd verwelkomd met enthousiaste gezangen van “USA! USA!” terwijl hij de wedstrijd van de Pittsburgh Steelers tegen de New York Jets bijwoonde in Acrisure Stadium op zondagavond.

20 okt 2024; Pittsburgh, Pennsylvania, VS; Voormalig president Donald Trump (rechts) gebaart terwijl de Pittsburgh Steelers spelen tegen de New York Jets tijdens het eerste kwartaal in Acrisure Stadium. Verplichte credit: Charles LeClaire-Imagn Images

Nu Beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

De opwinding van het publiek werd vastgelegd in een video gedeeld door Margo Martin, de plaatsvervangend directeur communicatie voor Trump, die de voormalige president liet zien die naar fans zwaait en het gebaar “Fight, fight, fight” maakt.

Trump’s verschijning bij de Steelers wedstrijd volgde op een rally in Latrobe, Pennsylvania, waar hij werd ondersteund door voormalige Steelers spelers Antonio Brown en Le’Veon Bell.

De rally, gehouden op Arnold Palmer Regional Airport, had beide spelers die hun steun voor de GOP-presidentskandidaat uitdrukten.

Brown benadrukte dat Trump de waarden van “hard werken” en “loyaliteit” belichaamt, wat de geest weerspiegelt die hij ervoer tijdens zijn tijd bij de Steelers.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Brown gezien terwijl hij gele “Trump-Vance” handdoeken aan fans buiten het stadion uitdeelde, waardoor de menigte verder werd aangejaagd.

Steelers woordvoerder Burt Lauten bevestigde Trumps aanwezigheid en verklaarde dat hij daar was “als gast van een individuele suitehouder.”

Naast het ondersteunen van Trump tijdens de rally, namen Brown en Bell ook deel aan een kiezersregistratiecampagne in Pittsburgh afgelopen weekend.

Onder een actie-tafel van Turning Point USA moedigden ze Steelers-fans aan om zich te registreren om te stemmen, terwijl ze trots Make America Great Again hoeden droegen.

Dit evenement vond plaats slechts één dag na hun rally-optreden, waar Trump sprak over onderwerpen zoals fracking, wat bij veel aanwezigen weerklank vond.

Tijdens de rally nam Brown de microfoon en moedigde hij het publiek aan om Trump te steunen. “Laten we voor Trump stemmen! Laten we wat lawaai maken voor de president!” riep hij, terwijl Bell de boodschap versterkte met zijn eigen enthousiasme door te zeggen: “Laten we gaan Trump, je weet het al, stem Trump, laten we gaan.”

Na de rally deelde Antonio Brown een video van zichzelf waarin hij Trump omhelst, wat hun camaraderie en gedeelde enthousiasme voor de campagne blootlegde.

De evenementen benadrukten Trumps voortdurende aantrekkingskracht in Pennsylvania, een cruciale strijdstaat in de komende verkiezingen.

Zijn sterke steun van opmerkelijke lokale figuren zoals Brown en Bell benadrukt de invloed van voormalige atleten in het politieke landschap, vooral in regio’s waar de sportcultuur samenkomt met de gemeenschapsidentiteit.

Met de naderende verkiezingen signaleren Trumps zichtbaarheid bij evenementen zoals de Steelers wedstrijd en zijn samenwerking met prominente lokale persoonlijkheden zijn strategie om steun te mobiliseren onder belangrijke demografieën, terwijl hij zijn campagneboodschap versterkt in een staat die cruciaal is voor zijn electorale vooruitzichten.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/trump-goes-into-steelers-country-backed-by-brown-and-bell-usa-chants-ring-out-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....