Eersteklasser Jill Biden deelde haar gedachten in een recent interview, ter ondersteuning van President Biden’s beslissing om zich terug te trekken uit de presidentiële race van 2024.

In een gesprek met ABC News’ Deborah Roberts zei Jill Biden: “Het is tijd voor iets nieuws. Het was de juiste keuze.”

Jill Biden's face betrays her words about Joe's ousting at the 2024 DNC

Afbeelding Credits: © Jasper Colt-USA TODAY

Dit volgt op de aankondiging van de president eind juli dat hij zich aan de kant zou zetten, onder druk van binnen de Democratische Partij en een uitdagende debat tegen voormalig President Donald Trump in juni, zoals gerapporteerd door Fox News.

Nu Beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

Terugkijkend op de beslissing, zei Jill Biden: “Ik heb zulke geweldige vier jaren gehad. En Joe en ik, ik bedoel echt dat het de eer van ons leven is geweest. Het zal misschien moeilijk zijn om er afstand van te nemen, maar we beginnen een nieuw hoofdstuk van ons leven. Een nieuwe reis.”

Jill merkte op: “We zijn al 50 jaar in de politiek. Ik denk dat we klaar zijn voor de nieuwe reis.”

President Joe Biden spreekt en Vice President Kamala Harris tijdens de eerste dag van de Democratische Nationale Conventie in het United Center.

Tijdens het debat in juni, dat velen als een keerpunt beschouwden, uitte Jill Biden haar trots op de prestaties van haar man ondanks wijdverspreide kritiek. “Joe, je hebt zo’n geweldige job gedaan!” zei ze tegen hem tijdens een evenement na het debat. “Je beantwoordde elke vraag en je kende alle feiten.”

In een interview met Vogue na het debat maakte de eerste dame duidelijk dat de 90 minuten op het podium de prestaties van het presidentschap van haar man niet zouden overschaduwen.

7 maart 2024; Washington, DC, VS; President Joe Biden geeft de Staat van de Unie-speech aan het Congres in het U.S. Capitol in Washington op 7 maart 2024. Vice President Kamala Harris applaudisseert op de achtergrond. Verplichte Credit: Josh Morgan-USA TODAY

“We laten die 90 minuten niet vier jaar leiderschap definiëren. We blijven vechten,” zei ze, toevoegend dat haar man “altijd zal doen wat het beste is voor het land.”

Bekijk de nieuwste video op foxnews.com

Na de prestaties van de president in het debat van juni drongen meerdere Democraten en liberale mediafiguren erop aan dat hij zich uit de race terugtrok. Hij resisted in het begin sterk, verklarend dat de enige manier waarop hij zich aan de kant zou zetten was als de “Heer Almachtig” dat gebood.

Jill Biden is sindsdien de campagne ingegaan voor Harris, en bezoekt belangrijke staten als Arizona, Nevada, Wisconsin, Pennsylvania en Michigan. Tijdens haar optreden op Good Morning America uitte ze optimisme over Harris’ kansen.

“Er is veel energie daarbuiten,” zei ze. “Kamala Harris gaat dit winnen, en het zal een nieuw hoofdstuk voor het Witte Huis zijn.”


De meningen die door bijdragers en/of inhoudspartners worden weergegeven, zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen opmerkingen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/jill-bidens-surprising-take-on-joes-exit-after-he-strongly-resisted-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....