“We laten hen los uit hun grotten en holen, uit onze onderaardse schuilkelders. We zullen ze arm, ziek en op alle mogelijke manieren doodsbang maken en houden. We zetten hen op een rondtollende bol in het oneindige luchtledige en schrijven boeken vol verzonnen geschiedenis en pseudowetenschap. We hangen de musea vol met onze kunstwerken, stampen de bibliotheken vol met onze verzinsels. We bedenken duizenden architecten die honderdduizenden gebouwen in enkele jaren tijd hebben ontworpen en gebouwd en vaak in no time weer zijn gesloopt of afgebrand. Zoals we duizenden wetenschappers en uitvinders hebben verzonnen die miljoenen patenten op hun naam hebben staan. Onze kwantumcomputer reguleert alles, vanaf de uitvinding van de stoommachine tot en met en inclusief ons geldsysteem, het internet, de weersystemen, pestilenties, oorlogen en de media. Iedere tegenstand wordt in de kiem gesmoord door hun eigen soort.”

Uit: De ongeschreven notulen van het Grote Plan van de Nieuwe Wereldorde.


Als je doordenkt over het prille begin van de herbevolking van de aarde, kan het niet anders of je identificeert twee typen mens. De overlevenden van de catastrofe en de afstammelingen van de in veiligheid gebrachte en doorgefokte kweekrassen. De overlevenden hadden nog kennis van de Voortijd en werden geconfronteerd met feitelijk wereldvreemde nieuwkomers. Deze nieuwkomers verkondigden de nieuwe orde en dicteerden hoe iedereen zich in het vervolg had te gedragen. Onaangepast gedrag werd niet getolereerd.

De “Friezen”.

Eén versie van de geschiedenis van de Fresones uit Frankrijk hebben we gisteren kunnen lezen. Niemand weet of dit klopt, net zo min dat niemand de officiële geschiedenis kan bewijzen of verifiëren. Dat we daar noodgedwongen mee hebben moeten leren leven, maken sommige reacties duidelijk: het is ONZIN. Echter, met mijn niet meer te stoppen verbeeldingskracht, zou er een andere, veel simpeler versie tot de mogelijkheden behoren. We zijn immers volkomen vrij sinds we weten dat het officiële verhaal klinkklare nonsens is, barstend van de fouten en volgehangen met achteraf gefabriceerde bwijzen. Deze simpele versie gaat als volgt.

In Noordwest Frankrijk woonde een volk van overlevenden, de Fresones. Ze spraken de taal van de Voortijd. Op een zekere dag verscheen er een gewapende eenheid onder leiding van een bleek iemand die zich “Bonifatius” noemde. Hij vertelde de Fresones, dat ze zich moesten aanpassen aan de nieuwe orde, hetgeen ze uiteraard weigerden, want de Fresnes waren een weerbarstig, vrijheidslievend volk en inmiddels ook bewapend. De troepen van Bonifatius begonnen de landstreek te brandschatten, haalden eeuwenoude bomen omver en beschermden bleke nieuwkomers die de streek kwamen bezetten. De Fresones kregen Bonifatius te pakken en liquideerden hem bij Duinkerken. Het gevolg was, dat een nieuw aangestelde “vorst” de gehele streek kwam pacificeren, waarna de resterende Fresones zich bij de vorst aansloten.

Veel verder noordelijk woonden nog meer overlevenden. Steden als Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Arnhem, Nijmegen, waren voor het grootste deel intact gebleven. Hier en daar wat verzakkingen, maar de krachtcentrales hadden de ramp doorstaan. Mensen hebben zich in die vele gebouwen in veiligheid gebracht. Ook zij werden bezocht door de nieuwe vorst en besloten niet of nauwelijks weerstand te bieden. De nieuwkomers vertelden hen dat ze vanaf nu Friezen, Kaninefaten, Saksen en Bataven waren, met een lange voorgeschiedenis. De nieuwkomers mengden zich met de overlevenden, er werden stambomen via geboorteregisters aan families gekoppeld en in 1811 hebben de meesten een naam gekregen. Enkele jaren later werd met het “Kadaster” het eigendom vastgelegd. Pas toen werden ze “een land” en pas aan het einde van die eeuw kregen ze ook een “vorst” toegewezen, een bleke mevrouw van onbestemde afkomst, maar met tomeloze ambitie om zichzelf te verrijken. Zij kreeg de langste en voornaamste stamboom, haar voorouders werden de grondleggers van de natie. Deze (verzonnen) familie leverde strijd namens het nieuwe volk tegen de zogenaamde onderdrukkers. Papier en canvas zijn geduldig. Het gebied – met name het deel wat onder de zeespiegel ligt – kende een grote vooruitgang, de spoorlijnen werden vrijgemaakt, de kanalen uitgebaggerd, de steden bevolkt, wegen aangelegd, een oorlogsvloot geschonken, etc. De leerplicht werd ingevoerd, een mijlpaal voor de nieuwe “elite”, want dan kon je ze vanaf hun 6e jaar africhten. Je kunt dat merken aan het tegelijkertijd opdoeken van de krankzinnigengestichten.

De grondlegging van “De Nederlanden”.

Deze simpele versie kan dus net zo goed zijn toegepast op de Nederlanden. Het kopiëren van een verzonnen verleden en het vervolgens projecteren op de bewoners van een heel land. Dus geen gesleep met de nog schaars beschikbare mensen. In de Voortijd zullen ze geen registraties van eigendom hebben bijgehouden en familiebanden waren nooit vastgelegd. De bleke nieuwkomers konden dus met het grootste gemak alles in bezit nemen en het vervolgens herverdelen onder handlangers en meelopers, de “adel”, de “regenten”, de “clerus”. De bevolking werd zo dom mogelijk gehouden en met het vermengen van de beide typen mensen, waarvan de kwekelingen feitelijk aan inteelt onderhevig moeten zijn geweest, werd dat steeds eenvoudiger. Er werden steeds meer nieuwkomers aangevoerd, al of niet als weeskinderen. Plotseling leefden we in een simulatie, kregen we een identiteit, een land, een taal en een geloof. Alles werd opgelegd en maar wat graag geloofd, aangezien je werd aangepakt en onderdrukt als je dwars ging liggen. Als je meewerkte kwam je verder en de top van de promotors van de nieuwe orde mocht beginnen aan het onderwerpen en voor eigen gewin uitbuiten van koloniën. ook daar is een leuke geschiedenis voor bedacht. Zoals ook de Middeleeuwen en de prehistorie moest worden bedacht om allerlei eigenaardigheden te kunnen verklaren. Door de bouw van al die kolossale gebouwen zover mogelijk in de tijd terug te drukken, werden de twijfels makkelijker weggenomen. De nieuwe Nederlanders kregen toestemming om protestant te worden, altijd goed voor de strijd die er constant moet zijn. Zonder strijd kan kwaadaardigehid niet functioneren en we hebben nog niet kunnen ontdekken dat de nieuwe Nederlanders zelf enige invloed hadden op de gang van zaken.

Ja, misschien ga ik met deze versie nog wel even verder.

Het klinkt geloofwaardiger dan het volgen van stripboekjes aan de hand van lulverhaaltjes die ze voor de klas hebben staan afsteken. Zoals gezegd: papier en canvas zijn geduldig. De hoge hoeden en hun ondersoort met bolhoedjes kwamen hier de vooruitgang brengen door alles vast te leggen wat ze voor de nieuwe bevolking hadden bedacht. Ze kregen instructies van hogerhand via de notulisten en afgevaardigden van de geheime macht. Die namen weten we niet, we kennen deze figuren niet. Ze zijn er wel degelijk, zelfs gedeeltelijk IN ons. Als je oplet kun je het zien.

Hoe?

Alles gaat zijn gewone gangetje. Alles is tegelijkertijd chaos, verwarring, teleurstelling en tegenslag. Iedereen zit in de slachtofferrol, de rol die wij behoren te spelen. Plotseling is er sprake van een subtiele koerswijziging al gevolg van een bepaald resoneren op de achtergrond. Iedereen begint hetzelfde te zeggen en vervolgens te denken. En het roer gaat langzaam maar zeker om, een nieuwe koers. Dat merk je omdat je weet hoe je moet opletten en het daarna direct voelt. Het is zaak om te weten op welke tijdlijn je zit en op welke bandbreedte. Dan kun je niet meeresoneren en worden meegetrokken in een andere tijdlijn. Dit is geen eigenschap van een kweekras, dit is de eigenschap van een originele mens. Althans bij wie de ziel het voor het zeggen heeft en niet het ontvangststation van het drammende laagfrequente apparaat, waarvan we denken dat het “ons gezond verstand” is…..

Op die manier hebben ze ook ons verleden erin geramd, denk je niet?

Blijven rammen en drammen, de leugens kolossaal maken en het is zomaar gepiept.

Wij gaan dat terugdraaien.


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/10/22/mijn-geschiedenisboek-de-grondlegging-van-nederland/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....