De situatie in Michigan lijkt steeds onzekerder voor de Democraten. Kamala Harris, ondanks haar prominente positie, heeft moeite om steun te behouden van belangrijke kiezersgroepen.

CNN’s Harry Enten wees onlangs op het feit dat Trump een aanzienlijke voorsprong van 27 punten heeft op Harris onder niet-college afgestudeerde witte kiezers.

Nu Beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

Hoewel Enten opmerkt dat Trump weinig voortgang heeft geboekt bij deze groep, is de echte bezorgdheid wat er gebeurt als peilers opnieuw Trump’s steun onderschatten, vooral in deze demografische groep. Als Trump hier beter presteert, zou de zogenaamde Blue Wall opnieuw kunnen instorten.

Voormalig Amerikaanse President en huidige Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump spreekt tot meer dan 2.000 supporters in het Bayfront Convention Center in Erie op 29 september 2024.

Neem Bill Govier, een 30-jarige veteraan van de Ford-fabriek. Ooit een supporter van RFK Jr., staat hij nu volledig achter Trump, en hij gelooft dat minstens de helft van zijn collega’s hetzelfde denkt.

Terwijl de voorzitter van de United Auto Workers (UAW) Shawn Fain zijn steun heeft uitgesproken voor Joe Biden en Kamala Harris, gaf Fain ook toe dat veel gewone vakbondsleden naar Trump neigen.

En UAW is niet alleen in deze vakbondsonenigheid. De International Brotherhood of Teamsters weigerde enige kandidaat te steunen nadat een interne peiling onthulde dat bijna 60 procent van zijn leden Trump steunt, zoals gerapporteerd door Townhall.

Dinsdag, 24 september 2024; Savannah, Georgia; Voormalig President Donald Trump grijnst terwijl hij opmerkingen maakte in het Johnny Mercer Theater tijdens zijn eerste campagne-evenement in Savannah, Georgia, op dinsdag 24 september 2024.

Evenzo heeft de International Association of Fire Fighters en zijn Michigan-tak ervoor gekozen om niemand te steunen, een aanzienlijke klap voor Harris, die rekende op hun steun.

Aan een andere front lijkt het gebruikelijke probleem voor de Democraten, abortus, aan momentum te verliezen in Michigan. Kiezers hier lijken grotendeels ongevoelig voor scare tactics, aangezien abortus al is verankerd in hun staatsgrondwet.

In plaats daarvan zijn ze meer gefocust op stijgende energiekosten, voedselprijzen, en de algemene inflatie die hard heeft toegeslagen onder Biden en Harris.

President Joe Biden was aanwezig bij Vice-President Kamala Harris tijdens de eerste dag van de Democratische Nationale Conventie in het United Center in Chicago.

Een autworker uit Macomb County, Michigan, deelt zijn verhaal nadat hij is ontslagen, en voegt zich bij meer dan 1.100 anderen die onlangs door Stellantis zijn ontslagen. Hij wijst naar Kamala Harris en de onophoudelijke druk van haar regering voor elektrische voertuigen, waarvan hij zegt dat deze direct verantwoordelijk zijn voor de ontslagen.

Na het verlies van zijn baan heeft deze levenslange werknemer besloten om voor de eerste keer op President Trump te stemmen. Gefrustreerd door het beleid dat autowerknemers zoals hij in de kou laat staan, gelooft hij dat Trump een betere toekomst biedt voor de industrie en voor Amerikaanse werknemers zoals hijzelf.

Naarmate Michigan draait, is het duidelijk dat de Democraten de druk voelen. Om hun angst te vergroten, heeft de staatssecretaris van de staat aangekondigd dat de definitieve verkiezingsresultaten mogelijk niet beschikbaar zijn tot na de verkiezingsdag, wat de spanning mogelijk tot woensdagavond verlengt.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/kamalas-campaign-struggles-after-what-michigan-voters-just-said-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....