Het was een avond vol spanning en sensatie in Gent. Voor sommigen werd het bestempeld als “de nacht van het verraad”, terwijl anderen het beschouwden als “de nacht van de revolutie”. Hoe je het ook wilt noemen, één ding is zeker: het was een historische avond waarin Groen uit het stadsbestuur werd gekegeld.

Bert Staes, de chef van De Gentenaar, was aanwezig in het stadhuis en beleefde alles vanaf de eerste rij. Terwijl hij zijn verhaal vertelt in deze podcast, kan je de spanning bijna voelen. De stilte in de zaal was oorverdovend, niemand kon geloven wat er zojuist was gebeurd.

De politici keken elkaar verbijsterd aan, hun gezichten vertrokken van ongeloof. Het leek alsof de grond onder hun voeten was weggevaagd. Het was alsof de hele politieke wereld op zijn kop stond.

Terwijl Bert Staes zijn verslag doet, kan je de emotie in zijn stem horen. Hij beschrijft de gebeurtenissen met zoveel passie en betrokkenheid dat je bijna het gevoel hebt alsof je er zelf bij bent. Het is alsof je de spanning en de sensatie van die historische avond kunt proeven.

De nacht van het verraad, de nacht van de revolutie… het maakt niet uit hoe je het noemt. Wat er die avond in Gent gebeurde, zal nog lang in het geheugen gegrift staan. Het was een avond waarin de politieke wereld op zijn grondvesten schudde en waarin de stilte de luidste stem had.

Dus luister naar de podcast van Bert Staes en laat je meevoeren naar die historische avond in Gent. Bereid je voor op een verhaal vol spanning, emotie en ongeloof. Want soms is de werkelijkheid vreemder dan fictie.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20241022_95125948

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....