Op maandag namen Piers Morgan en politieke commentator Dave Rubin het op tegen de Democratische strateeg Ameshia Cross tijdens een aflevering van Piers Morgan Uncensored.

Volgens The Daily Caller beweerde Cross dat voormalig president Donald Trump tekenen van dementie vertoont, maar haar opmerkingen vielen niet goed bij de twee conservatieve figuren.

Voormalig president Donald Trump praat over de moordpoging op hem terwijl hij spreekt tot een publiek tijdens een town hall bijeenkomst in het Dort Financial Center in Flint, Michigan op dinsdag 17 september 2024.

Jarenlang hebben Republikeinen hun zorgen geuit over de geestelijke gezondheid van president Joe Biden, en deze discussie is alleen intensiever geworden na Bidens wankele optreden tijdens een debat in juni tegen Trump.

Nu beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

Tijdens de show vroeg Cross waarom Democraten Trump niet konden aanpakken over zijn geestelijke geschiktheid, en beschuldigde de voormalig president ervan niet in staat te zijn om “zinnen te voltooien,” “stil te staan,” of “zinvol te zijn.”

Morgan sprong snel in, en schoot de Democraten af om hun hypocrisie. Hij wees erop dat de partij jaren had besteed aan het verbergen van Bidens verslechterende toestand voor het publiek.

7 maart 2024; Washington, DC, VS; President Joe Biden houdt de State of the Union-toespraak tot het Congres in het U.S. Capitol in Washington op 7 maart 2024. Vicepresident Kamala Harris applaudisseert op de achtergrond. Verplichte vermelding: Josh Morgan-USA TODAY

“Wat ik daarover zou zeggen is, het is behoorlijk rijk van de Democraten, eerlijk gezegd. Nadat ze de toestand van Joe Biden twee jaar verborgen hebben gehouden voor het Amerikaanse volk, terwijl hij duidelijk de eerste tekenen van dementie vertoont. Het is behoorlijk rijk om de dementie-kaart te spelen tegen Trump, die in feite de meeste avonden een twee uur durende rockshow op het podium doet,” zei Morgan, en nam een steek onder water naar links.

Dave Rubin liet zich ook niet onbetuigd. Hij was het eens met Morgan en ging verder, stellende dat Bidens cognitieve problemen al lang vóór zijn ambtstermijn duidelijk waren.

Rubin wees erop dat veel top Democraten, waaronder Nancy Pelosi en Kamala Harris, hoogstwaarschijnlijk volledig op de hoogte waren van Bidens verslechterende gezondheid. Rubin gelooft dat ze Biden waarschijnlijk onder druk hebben gezet om president te worden door hem te dreigen met de 25e amendement.

Vicepresident Kamala Harris geeft opmerkingen tegen een groep Republikeinen en Onafhankelijken voor Harris in Grayhawk Golf Club in Scottsdale, 11 oktober 2024.

“Het is niet slechts twee jaar dat ze dit verborgen hebben,” benadrukte Rubin. “Dit begon in 2019. Bidens toestand—of het nu dementie of Parkinson is—was duidelijk voor iedereen die oplette.”

Hij ging verder met te verwijzen naar Bidens opmerkingen op The View, waar de president suggereerde dat hij nog steeds geloofde dat hij Trump zou kunnen verslaan, ondanks dat hij uit de race van 2024 stapte.

Rubin richtte zich toen op de campagneactiviteiten van Trump en noemde Cross’ bewering dat Trump ongeschikt was “absurd.”

Hij benadrukte hoe Trump door het hele land reisde, interviews gaf, podcasts opnam en energieke bijeenkomsten leidde.

“De man, of je hem nu leuk vindt of niet — ik begrijp dat jullie hem niet leuk vinden — maar of je hem nu leuk vindt of niet, je weet wat de man denkt en hij is meer dan bereid om het keer op keer aan je uit te leggen. Het idee dat hij nu te oud is, na wat ze net met Biden hebben gedaan, is zo hypocriet,” stelde Rubin, en drong het punt verder thuis.

Bidens besluit om zich terug te trekken uit de race, gepresenteerd als zijnde “in het beste belang van de partij en het land,” kwam te midden van toenemende druk vanuit zijn eigen partij.

Afbeelding Credit: Shutterstock.com

Halverwege juli hadden verschillende Democratische wetgevers en donateurs hem opgeroepen om afstand te doen, en de financiële steun was tot stilstand gekomen. Terwijl de twijfels over zijn vermogen om een volgende termijn te leiden toenamen, werden Democraten gedwongen om hun standpunt over Bidens gezondheid en geschiktheid te heroverwegen.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/piers-morgan-slams-democrats-for-ignoring-bidens-decline-targeting-trump-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....