De strijd tussen de mens en de machine lijkt een ongelijke strijd. Laten we het eens hebben over de problemen van de tegenstander. Het Apparaat zit met twee materiële problemen die het toch nog wel snel denkt te kunnen oplossen. Het eerste probleem is de inmiddels onoplosbare schuldpositie van het systeem, wat in feite de schuld aan de houders van de geboorte trusts is. Het tweede probleem is de schaarste van bovengronds goud in combinatie met de gestagneerde handel met geboortecertificaten. Beiden hebben uiteraard met elkaar te maken, het ene probleem houdt het andere in stand. Het menselijke kapitaal – gebaseerd op het burgerservicenummer – is onderpand voor hun systeem en de van ons in beslag genomen rijkdommen. Dat systeem is dus niet gebaseerd op lucht, zoals we lang geleden wilden geloven. Terwijl iedereen dient te geloven dat de bevolkingsgroei onherstelbare vormen aan gaat nemen is de werkelijkheid dat die groei door toedoen van allerlei operaties aan het stagneren is. Een steeds moeilijker te controleren wereldbevolking van 20, 30 miljard of meer is de nachtmerrie van het Apparaat, het is niet ons probleem. Ons probleem is, dat we het systeem vele handjes helpen om hún problemen op te lossen.

Er zijn geleerden die beweren dat kunstmatige intelligentie (A.I.) tegen het jaar 2030 de mens qua intelligentie is voorbijgestreefd. Dat zou kunnen betekenen dat de organische mens zijn functie hier op aarde verliest, omdat robots alle werkzaamheden kunnen overnemen. Je kunt wel aannemen dat robots hybride voorlopers hebben, zoals geïmplanteerde intelligentie in mensen of cyborgs, waar er hoogstwaarschijnlijk al heel wat van rondlopen. Onze voorouders waren van silicium, wij zijn een koolstof kopie en onze nakomelingen zijn van metaal en kunststof.

Anderen zeggen weer dat we van die nieuwe situatie dankbaar gebruik zouden kunnen maken. Als kunstmatige intelligentie onze werkzaamheden overnemen, zijn we vrij en kunnen we onze eigen wereld bouwen. Dat zal wel moeten, want alles wat wij nodig hebben, heeft een robot niet nodig en vice versa. Het ligt voor de hand dat de koolstof kopie zal worden uitgefaseerd in verband met hun CO2 footprint of andere nonsens.

Chantabel maken

Nu het Apparaat – volgens geleerden – zicht begint te krijgen op de volledige controle van de wereld door het vervangen van de organische (menselijke) onderdelen van het systeem door kunstmatige intelligentie, moet je je afvragen waarom ze het systeem zo lang overeind proberen te houden. Het probleem hiermee is, dat bij een economische crash er allerlei ongecontroleerde effecten zullen plaatsvinden en daar kan het Apparaat niet mee uit de voeten. Het moet een “gecontroleerde sloop” worden. De reden voor dit geplande vrij langdurig gecontroleerde sloopproces is, dat alle informatie over alles eerst bij de mensen moet worden weggehaald, om (1) het systeem zo goed mogelijk te laten functioneren en (2) de mensheid uit te laten faseren zonder al te veel gevolgschade op de lange termijn. De eerste reden is begrijpelijk om een nieuw systeem op te starten, neem je zoveel mogelijk goede dingen van het oude over. Het enige van echte waarde is de organische mens, ondanks de nadelen die we met ons meebrengen in de vorm van onvoorspelbaar gedrag, empathie, bezieldheid. Met de nieuw ingevoerde kunstmatige intelligentie worden deze inefficiënte menselijke eigenschappen geëlimineerd. De tweede reden is wat gecompliceerder, omdat der mensen niet in de gaten mogen krijgen, dat ze eerst worden bestolen en vervolgens zonder al te catastrofale bloedbaden worden uitgefaseerd. We zullen onbewust worden gechanteerd met onze unieke eigenschappen.

Onze gegevens, ons doen en laten, het meten en registreren van alles wat we bewegen, is het nieuwe goud voor het apparaat. De computersystemen zijn daarvoor een geschikt (stil) wapen, in combinatie met bekabeling en draadloze connecties. De rode vlag is de terminologie die wordt gehanteerd. Een sterk voorbeeld is de term “gemak” of ” comfort”. Alles wordt ons met de nieuwe technologie “gemakkelijker gemaakt”. Alles zoveel als mogelijk online registreren, slimme meters installeren, draadloze netwerken in huis en op kantoor, navigatiesystemen in de auto, betalingen doen, alles met je smartphone uit kunnen voeren of op kunnen vragen. Ja, het wordt ons steeds makkelijker gemaakt. De Belastingdienst die de aangifte alvast voor je invult, communiceren met banken en overheden via je DigiD, alle pasjes worden vervangen door onderhuidse RFID chips. Geld bestaat straks niet meer en wordt het “cryptocurrency” van de Centrale Banken. Het invoeren van een basisloon van staatswege is een van de laatste stappen om de cirkel rond te krijgen. Dat heet: social creditsysteem.

Op het moment dat ze alles van je weten, kunnen ze je als het ware “nabootsen” en gaan ze je gedrag voorspellen (berekenen/nacalculeren). Je hebt ze immers van al onze bewegingen op de hoogte gebracht via het gedigitaliseerde monster. Gegevens worden aangeleverd, gratis en voor niets, wat wordt opgevat als “consensus”. Stilzwijgende toestemming. Maar we weten niet wat er precies van ons wordt gestolen, aan wie het wordt verkocht en waar het voor wordt gebruikt. In plaats van dat we al onze energie zouden moeten steken om van dat systeem te worden losgekoppeld, worden we er allemaal individueel mee verknoopt. Het idee is, dat als alles onder controle is en inzichtelijk kan worden gemaakt, dat met het systeem van straffen en belonen de bevolking selectief kan worden uitgefaseerd, zonder dat dat enig effect heeft op de gang van zaken. De economie draait door, mensen kunnen nog steeds worden uitgebuit, oorlogen en verwoesting zijn niet meer nodig. Flora en fauna is niet meer nodig en men denkt zelfs dat het beter is, dat het “leven” als zodanig de oorzaak van alle catastrofes is. Alles kan op zwart, er wordt geen natuur meer in stand gehouden, robots hebben slechts één essentieel element nodig. Geen zuurstof, geen water, geen voedsel, geen sport en ontspanning, geen seks, geen zon, geen maan, geen weer, alleen energie. Daar wordt het element Aether voor gebruikt, zoals ze in de Voortijd energie aan de Aether onttrokken, kan dat straks weer. Dat is het Nieuwe Goud: wij mensen met ons compleet geregistreerde doen en laten als blauwdruk voor de “perfecte hybride”.

We graven ons eigen graf?

Daar lijkt het op het eerste gezicht wel op. Want met welk gemak geven de mensen hun vrijheden op! Dit hebben we gezien als het er op aankomt. Door gedragsbeïnvloeding heb je maar weinig acteurs nodig om een complete bevolking in het gareel te houden. Dat doet die bevolking namelijk zelf. Vragen stellende dwarsliggers worden door de groepsgeest genadeloos en openlijk in de pan gehakt. Het monster van de groepsgeest heeft niets natuurlijks meer en is door het Apparaat overgenomen. Ondertussen worden we beperkt en we vinden het wel in orde. Waarom weten we niet, het gaat vanzelf, gemak dient de mens en het mag nergens pijn doen, dan maar toegeven, het waait wel weer over. Zolang ze te eten hebben geven ze alles weg. Als we honger beginnen te krijgen is het te laat. Hoe leg je dat je eventuele kinderen uit? is het niet onze generatie die de basis legt voor die uitfasering?

Dit is het plan van de Nieuwe Wereldorde. Men predikt over een nieuw begin, maar dat geldt niet voor de mensen, de dieren en alles in de natuur. Daarom is nu ook alles een probleem, veroorzaakt door de mens. Alles wat groeit, veroorzaakt expansie. Net zolang tot de zeepbel barst en alles instort. Als die catastrofe zich heeft voltrokken is er van hun Nieuwe Wereldorde niets meer over. En dan stel ik vast dat wij mensen daar volledig aan hebben meegewerkt. Zouden er in het Universum ooit nog meer van die voorbeelden zijn (geweest)? het bestaan van een soort dat zichzelf moedwillig de nek omdraait? Niet allemaal tegelijk, a.u.b.

Iets zegt mij, dat er iets niet klopt met dit scenario.

De factor “complete mens”. We zijn dan wel een koolstof kopie van de perfecte mens, maar wij bezitten iets wat een apparaat alleen maar kan berekenen en nacalculeren. Een apparaat heeft geen verbeeldingskracht. Wij wel, mits….. we compleet zijn. Ik zie namelijk heel veel incomplete mensen, dat wil zeggen, mentaal gemankeerd, min of meer de natuurlijke weg kwijt. Vroeger zei ik wel eens oneerbiedig “hersendood”, maar dat is onjuist. Bij de incomplete mens werkt in ieder geval een specifiek deel van de hersenen nog: het ontvangststation. Op die manier kun je functioneren en valt het niet op, dat ze op de automatische piloot vliegen. Ze functioneren binnen de groepsgeest en worden aangestuurd door laagfrequente energiebronnen: angst, schaamte, boosheid, onverschilligheid. Als acteur hebben ze de slachtofferrol op zich genomen, dat is dan blijkbaar hun keus. Ik weet niet of ze die keus ooit voorgelegd hebben gekregen of dat ze zo al waren geprogrammeerd.

We begonnen met “de problemen van de tegenstander”. Die zijn er legio. Daarom klopt het scenario niet, wat iedereen zich laat aanpraten. Ja, dat digitaliseren van de mensheid is realiteit en de ultieme poging van het Apparaat om te redden wat er nog te redden valt. Het systeem functioneert niet meer, omdat het is gebaseerd het verzilveren van schaarste. Alles wat mens en natuur benadeelt wordt gefinancierd. Alles is uitbundig in overvloed, maar in onze simulatie is alles schaars, moet zwaar worden bevochten en wordt het nog beroerder. Nu de wereldbevolking gaat krimpen, kunnen steeds minder nieuwe mensen in onderpand worden genomen, dus moet het systeem andere bronnen aanboren om het scenario van dood en verderf te financieren. Het lijkt slim en goed gecalculeerd, maar de mislukking is ingebouwd, omdat je dat niet uit kunt rekenen. Daarom heeft het Apparaat het ook niet in de gaten, want de rekensommetjes komen dan wel uit, maar men komt tijd tekort. Er moet steeds meer gebeuren is steeds minder tijd. De biologische klok kan daar op inspelen, maar een rekenapparaat niet. Waar blijft de tijd, nietwaar?

Er is een nieuwe generatie onder ons.

Het lijkt op het eerste gezicht alsof de jeugd over het algemeen al is verloren, maar ik denk dat schijn bedriegt. We kunnen nog steeds feitelijk niets waarnemen met ons beperkte zintuigelijke vermogens. Maar het lijkt alsof het “slapende zielen” zijn die zich wel onder ons bevinden, maar het zelf nog niet weten. Want …. wat je in de spiegel ziet, dat ben jij niet! Denk ook nooit aan groepsverbondenheid of zoiets dergelijks. Denk nooit aan het mobiliseren van mensen en het organiseren in een groep. Dat is onnatuurlijk en wordt gegarandeerd door het voorgeprogrammeerde Apparaat overgenomen. Het is hoe vangnetten werken: groepen onder controle brengen en infecteren met groepsgeest. Kudden schapen worden ook bijeengedreven om ze te kunnen controleren. Zo werkt het ook met “concentratiekampen” en “krankzinnigengestichten” of “onderwijsinstellingen”. “Kerken, tempels, kloosters, moskeeën”, het zijn de methoden van de tegenstander om de boel bij elkaar te houden. Saamhorigheid en meedoen staan overal hoog in het vaandel, opofferingsgezindheid en vrijwilligerswerk idem. Niet voor ons bestwil, maar voor hun veiligheid.

Alleen het complete individu telt. Alleen de complete mens zal echte verandering teweeg kunnen brengen.

Daar zullen wij wel even aan moeten wennen.

Maar je weet ook: je bent niet alleen.

Het nieuwe goud is het verzilveren van je hele hebben en houden en al je doen en laten. De meeste mensen beseffen niet dat ze worden bestolen van de wieg tot en met het graf. De eerste twintig jaar weten we niets, de volgende 40 jaar hebben we nergens tijd voor en de laatste episode kenmerkt zich door gebrek aan energie en zorgen over de geruïneerde gezondheid van de tempel waarin we wonen: ons lichaam. Het Apparaat heeft berekend dat het tijd wordt om de boel te kopiëren en aan alles wat leeft een einde te maken. Je merkt het aan alles, alles wat er “gebeurt” is planmatig. De enge kliek handlangers met hun natte dromen noem ik “apparatsjik”. Een mooie Russische naam voor dat parasiterende werkschuwe uitschot. Geef ze geen brandstof, laat ze doodvallen met hun angstpsychosen.

Hun natte droom wordt een gruwelijke nachtmerrie, gevolgd door een fatale hartstilstand.


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/10/23/het-nieuwe-goud/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....