Voormalig Clinton-enquêteur Doug Schoen uitte zorgen over de “inauthenticiteit” van Kamala Harris tijdens een interview in The Megyn Kelly Show op dinsdag, nu de verkiezingen van 2024 naderen.

NEW YORK – 28 AUGUSTUS 2017: Amerikaanse journalist en politiek commentator Megyn Kelly op het blauwe tapijt voor de opening van de US Open 2017 in het Tennis Center in New York

Schoen wees op Harris’ gebrek aan een overtuigende staat van dienst en duidelijke agenda, een probleem waarvan hij gelooft dat het bijdraagt aan haar afnemende aantrekkingskracht onder kiezers.

De opmerkingen van Schoen komen op een moment dat recente peilingen een verscherpte race laten zien tussen voormalig president Donald Trump en Harris, waarbij Trump een lichte voorsprong heeft in verschillende belangrijke battleground staten, volgens de gemiddelde peilingen van RealClearPolitics.

Nu Beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

Tijdens het interview bekritiseerde host Megyn Kelly Harris’ staat van dienst als “niet indrukwekkend.” Schoen stemde daarmee in en beweerde dat kiezers die mening lijken te delen. “Ik denk niet dat er iets, Megyn, in haar staat van dienst bijzonder indrukwekkend is,” zei Schoen.

Hij legde uit dat Harris moeite heeft gehad om een samenhangend verhaal van haar prestaties te presenteren, zowel uit haar tijd als aanklager als procureur-generaal.

“Of het nu gaat om haar staat van dienst als rechtenstudent, als advocaat, als aanklager, als procureur-generaal, er lijkt geen overkoepelend argument te zijn dat ze kan maken, anders dan: ‘Ik ben hetzelfde als Joe Biden en welke posities ik ook heb ingenomen die onpopulair zijn, ben ik alleen maar te gelukkig om te veranderen om te passen bij het politieke klimaat,’” voegde Schoen eraan toe.

Schoen wees ook op Harris’ waargenomen gebrek aan authenticiteit als een significant probleem. “Wat ik zie is een probleem dat verder gaat dan integriteit naar inauthenticiteit, wat ik denk dat, naarmate de verkiezingsdag nadert, eigenlijk het grotere probleem is waarmee ze wordt geconfronteerd,” stelde Schoen. “Kiezers zien dat er geen staat van dienst is, er is geen agenda voor de toekomst, en er is geen gevoel van karakter bij haar dat mensen echt vertrouwen geeft.”

De opmerkingen van Schoen weerspiegelen groeiende zorgen binnen de Democratische Partij over Harris’ vermogen om verbinding te maken met belangrijke kiezersgroepen, waaronder Hispanics en zwarte mannen, wat cruciaal kan zijn voor de uitkomst van de verkiezingen.

Peilingen en analyses suggereren dat Harris terrein verliest bij deze kiezersgroepen, wat alarm doet klinken onder de Democraten over haar vooruitzichten in een spannende race tegen Trump.

In reactie op deze zorgen introduceerde Harris op 14 oktober de “Opportunity Agenda for Black Men”, een beleidsvoorstel gericht op het aanpakken van economische barrières voor zwarte ondernemers.

Het plan biedt leningen van $20.000 aan 1 miljoen zwarte ondernemers en anderen die moeite hebben om bedrijven op te starten of uit te breiden.

Echter, pogingen om de steun van kiezers te mobiliseren kunnen op uitdagingen stuiten, zoals gezien bij een rally in Pennsylvania op 10 oktober.

Harris verscheen op het podium met voormalig president Barack Obama, maar Obama’s boodschap kreeg tegenstand nadat hij onbesliste kiezers bekritiseerde, wat potentieel segmenten van het electoraat kon vervreemden.

Naarmate de verkiezingen van 2024 dichterbij komen, scherpstellen beide partijen hun strategieën, en de prestaties van Harris op de campagnevloer zullen cruciaal zijn om te bepalen of ze momentum kan herwinnen en belangrijke kiezersblokken kan beïnvloeden.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/kamala-gets-obliterated-on-megyn-kellys-show-by-former-clinton-pollster-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....