Help door dit met kennissen op je socials te delen!

De rechtszaak tegen Bill Gates gaat door. Hij is voor de rechter gedaagd door een groep Nederlanders die hem beschuldigen van vaccinatieschade door de coronavaccins.

Gates maakte bezwaar omdat de rechters volgens hem niet bevoegd waren, maar de rechtbank in Leeuwarden heeft bepaald dat zij wel degelijk bevoegd is.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

De groep heeft ook oud-premier Rutte, oud-minister De Jonge en leden van het OMT voor de rechter gesleept. De rechters hebben geoordeeld dat de eisen tegen deze mensen met elkaar samenhangen, en dat het daarom ‘doelmatig’ is om ze gezamenlijk te beoordelen.

Gates moet 1406 euro aan proceskosten betalen.

Viral

Het nieuws over de rechtszaak verspreidt zich inmiddels als een lopend vuurtje over de wereld. Meerdere berichten op X over de zaak zijn viral gegaan en hebben miljoenen mensen bereikt.

Diverse Amerikaanse media hebben er inmiddels over bericht, zoals The Gateway Pundit, InfoWars van Alex Jones en Children’s Health Defence, de organisatie van Robert F. Kennedy jr.

Die zei woensdag tijdens een campagnebijeenkomst van Trump in Georgia: “[Bill Gates] is aangeklaagd in Nederland wegens het voorliegen van de bevolking over het COVID-vaccin. En hij moet terechtstaan.” Een oorverdovend gejuich steeg op uit de menigte.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Slechts het begin

Bill Gates heeft 50 miljoen dollar gedoneerd aan de campagne van presidentskandidaat Kamala Harris. Kennedy: “Denk je dat Gates voor het gerecht wil verschijnen in de Verenigde Staten van Amerika? Is dat misschien één van de redenen waarom hij Kamala Harris steunt met 50 miljoen dollar?”

“Er bestaat zeker een God. Dit nieuws is hopelijk slechts het begin,” zegt onderzoeksjournalist Lara Logan op X tegen haar 1 miljoen volgers over de zaak in Leeuwarden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

<div class="upper-block" readability="


Source: https://www.ninefornews.nl/nieuws-over-nederlandse-rechtszaak-tegen-gates-verspreidt-zich-als-een-lopend-vuurtje-over-de-wereld/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....