Actrice Nicole Kidman heeft onlangs onthuld dat de opnames van de aankomende erotische thriller Babygirl soms zo intens waren dat ze de productie moest stopzetten.

6 mei 2024; New York, NY, VS; Nicole Kidman verlaat The Mark Hotel voor de Met Gala, de jaarlijkse fondsenwervende gala ten behoeve van het Metropolitan Museum of Art in New York. Het thema van dit jaar was ‘De Tuin van de Tijd.’ Verplicht credit: Jasper Colt-USA TODAY

De 57-jarige actrice, bekend om haar gedurfde uitvoeringen, speelt de rol van een hardwerkende CEO genaamd Romy, die verwikkeld raakt in een affaire met een jonge stagiair in de film.

In een interview met The Sun, gepubliceerd op 22 oktober, beschreef Kidman de emotioneel en lichamelijk geladen scènes als overweldigend.

Nu beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

In een van de meer provocerende scènes van de film, trekt Kidmans personage zich uit de kleren en voert een controversiële handeling uit, waarbij ze melk uit een schotel liket terwijl ze de stropdas van haar medewerker in haar mond stopt.

De scène, die zelfs vóór de release van de film al aandacht trok, was volgens berichtgeving te intens voor Kidman. “Het is als, ‘Raak me niet aan,’” vertelde Kidman aan The Sun, terwijl ze uitlegde hoe ze zich voelde tijdens het filmen van de vurige sequenties.

Kidman gaf toe dat de gesimuleerde seksscènes haar veel kosten. “Er waren momenten tijdens het filmen waarop ik dacht, ‘Ik wil niet meer orgasmeren,’” zei ze.

De intensiteit van de thema’s in de film, met name rond de wens van haar personage om gedomineerd te worden in de slaapkamer, droeg bij aan de uitdaging.

In Babygirl is Kidmans personage Romy getrouwd met Jacob, gespeeld door Antonio Banderas. Echter, ze begint een affaire met een jonge stagiair, Samuel, gespeeld door Harris Dickinson.

Samuel’s personage, die de controle in hun relatie neemt, zegt tegen Romy: “Ik vertel je wat je moet doen en jij doet het,” terwijl hun affaire op het scherm ontvouwt.

[embedded content]

Hoewel Kidman geen onbekende is met het filmen van intieme scènes, erkende ze dat deze specifieke film haar grenzen verlegde. “Kom niet dichtbij me. Ik haat dit,” vertelde ze aan The Sun, terwijl ze terugblikte op de uitdagingen van het simuleren van zulke opzwepende emoties.

“Er was een enorme hoeveelheid delen en vertrouwen en toen frustratie,” legde Kidman uit.

Ze zei dat sommige momenten tijdens het filmen zo intens waren dat ze haar medespelers moest vragen te stoppen met haar aan te raken.

Ondanks de aanwezigheid van een intiemecoördinator op de set, benadrukte Kidman haar wens voor creatieve vrijheid, zodat de coördinator de acteurs niet beperkte tijdens de scènes.

“Ik geloof nog steeds enorm in de heiligheid van de set of de ruimte van de acteurs, en dat die nooit, nooit geschonden mag worden,” zei Kidman.

Ze benadrukte het belang van het onderhouden van een veilige omgeving voor acteurs tijdens het filmen van intieme scènes, en beschreef de set als “de bubbel” die hen scheidt van de buitenwereld.

Babygirl, geïnspireerd door de hit Basic Instinct uit 1992, staat gepland voor release in de VS op 25 december.

De provocerende inhoud van de film heeft al aandacht getrokken, met Kidmans openhartige opmerkingen over de uitdagingen van het filmen die de anticipatie rondom de première vergroten.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/nicole-kidman-says-she-had-to-pause-filming-over-intense-orgasm-scenes-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....