Slechts twee weken voor de presidentsverkiezingen is er opnieuw een beschuldiging geopend tegen voormalig president Donald Trump, dit keer van Stacey Williams, een voormalig model dat ook een bekende Democratische activist is.

30 mei 2024; New York, NY, VS; Voormalig president Donald Trump zit in de rechtszaal tijdens de juryoverleg in zijn strafrechtelijke proces bij de rechtbank in Manhattan bij het Hooggerechtshof van de staat New York op 30 mei 2024. Verplichte credit: Seth Wenig/Pool via USA TODAY NETWORK

Williams beschuldigt Trump van ongepast gedrag dat 31 jaar teruggaat tot 1993.

Williams, die connecties had met de veroordeelde seksoffender Jeffrey Epstein, beweert dat ze Trump in 1992 via Epstein heeft ontmoet.

Nu beschikbaar: Trump ‘Keep Fighting’ Bobblehead

Ze beweert dat Trump haar tijdens een bezoek aan Trump Tower het jaar daarna aanraakte. “Hij trok me naar zich toe en begon me te betasten,” zei Williams in een verhaal dat voor het eerst door The Guardian werd gerapporteerd.

Ze beschreef hoe Trump haar borsten, taille en billen aanraakte en zei dat terwijl ze verward bleef staan, ze geloofde dat ze Epstein en Trump elkaar tijdens de ontmoeting zag glimlachen.

Williams, die destijds met Epstein dateerde, heeft gezegd dat ze zich niet bewust was van Epsteins seksuele misbruikactiviteiten.

[embedded content]

Haar beschuldigingen komen als onderdeel van een grotere inspanning van groepen die Kamala Harris steunen.

Williams deelde haar verhaal publiekelijk tijdens een telefonische bijeenkomst georganiseerd door “Overlevenden voor Kamala,” een coalitie van seksuele misbruikoverlevenden die hun verzet tegen Trump hebben geuit.

De groep, die onlangs een paginagrote advertentie in The New York Times plaatste waarin Trump als een misbruiker werd gelabeld, heeft Harris geprezen voor haar werk als “prosecutor van seksmisdrijven”, hoewel critici haar controversiële staat van dienst met betrekking tot het vervolgen van seksuele misbruikzaken met de Katholieke Kerk hebben aangekaart.

De Trump-campagne heeft de beschuldigingen snel afgewezen.

Campagneperssecretaris Karoline Leavitt noemde de beschuldigingen “ondubbelzinnig vals,” en benadrukte Williams’ verleden als een Democratische activist die met Clean Tech voor Obama werkte, volgens de records van de Federal Election Commission (FEC).

President Barack Obama spreekt tot een volle zaal in Capel Arena op vrijdag 4 november 2016 aan de Fayetteville State University. Bhm Famous 01

Leavitt bekritiseerde ook het tijdstip van de beschuldiging en merkte op dat Williams ervoor koos naar voren te komen tijdens een campagnegesprek georganiseerd door Harris-ondersteuners, slechts twee weken voor de verkiezingen.

“Het is duidelijk dat dit nepverhaal is bedacht door de Harris-campagne,” zei Leavitt, en beschuldigde de Democraten ervan te proberen een “oktober verrassing” tegen Trump te orchestreren.

Ze benadrukte dat het tijdstip van de beschuldiging en de politieke affiliaties van Williams de geloofwaardigheid van de claims ondermijnen.

De beschuldiging heeft aanzienlijke aandacht gegenereerd nu de presidentiële race aanzwelt.

Williams’ verhaal heeft discussies doen oplaaien over de rol van politieke timing in hoogprofiel beschuldigingen, vooral nu beide campagnes zich haasten om onbesliste kiezers te winnen in de laatste dagen voor de verkiezingen.

Het blijft nog te zien welke impact, indien aanwezig, deze beschuldigingen op de race zullen hebben, maar de Trump-campagne heeft de claims krachtig ontkend en de bredere politieke motieven erachter bekritiseerd.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/latest-trump-accuser-is-an-ex-obama-activist-theres-a-big-problem-with-her-story-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....