Een groep artsen die kritiek heeft geuit op de corona-aanpak heeft een lijst samengesteld van 18 alternatieve kankerbehandelingen die effectief zijn. Deze behandelingen zijn niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, maar ook betaalbaar of zelfs gratis.

De eerste behandeling op de lijst is glucose zelfmanagement door middel van een ketogeen dieet. Dit dieet zorgt ervoor dat kankercellen zonder brandstof komen te zitten en afsterven.

Daarnaast wordt benadrukt dat regelmatige lichaamsbeweging de immuunfunctie versterkt en helpt bij de bestrijding van kanker.

Vitamine D3 is ook essentieel, aangezien een tekort aan deze vitamine het risico op kanker verhoogt. Het slikken van vitamine D3 ondersteunt het immuunsysteem en helpt de verspreiding van kankercellen te voorkomen.

Op de lijst staan ook andere behandelingen zoals ivermectine, fenbendazol, groene thee en omega 3-vetzuren.

Voor meer gedetailleerde informatie over alle 18 behandelingen kun je hier terecht.

Het is belangrijk om op te merken dat dit artikel gebaseerd is op de mening van de genoemde artsen en dat overleg met een medisch professional altijd aanbevolen wordt bij het kiezen van een behandeling voor kanker.


Source: https://www.ninefornews.nl/groep-coronakritische-artsen-komt-met-18-alternatieve-kankerbehandelingen-die-werken/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....