In de wandelgangen van het aethernet kom je soms wel eens iets tegen, wat vraagt om het door te geven. Van de 8 miljard – of 5 miljard – of nog minder – entiteiten die op aarde hun ding doen, is een overgrote meerderheid geprogrammeerd om de boel hier aan de pruttel te houden. Het mogen dan “wezenloze entiteiten” zijn, het zijn entiteiten en je moet ze behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Ik heb daar geen probleem mee. Mijn stelregel is eenvoudig: “Ik wens volledig met rust te worden gelaten”. Dus wat ik graag wil dat mij geschiedt, ontzeg ik zeker ook een ander niet. Ik maak een uitzondering voor stekende insectoïden. Die mep ik toch echt te pletter, als ik de kans krijg.

In onderstaand stukje wordt gesproken over “bronspelers” en “niet-bronspelers”. Het zou betekenen dat er twee rassen op aarde rondlopen. De complete en incomplete organische koolstofkopie. In het onwaarschijnlijke geval dat er  hier in totaal 8 miljard entiteiten hun stukje opvoeren, zouden er dan maximaal 1.6 miljoen bronspelers zijn. Je zou zeggen dat deze minderheid binnenkort toch echt het onderspit gaat delven, als er geen wonder gebeurt.

Wezenloze entiteiten: de rol van de niet-bronspelers in dit toneelstuk op aarde.

In sommige planetaire spellen van een hoger niveau kunnen kunstmatige spelers worden gemaakt door de programmeur van die constructies en in de constructie worden ingevoegd.

Deze achtergrondmensen, of vullers, hebben geen ziel en missen een gouden ketting die hen verbindt met elk bronbewustzijn. Het zijn in wezen AI-gestuurde robots die draaien op zeer geavanceerde, zeer responsieve scripts.

Niet-spelerpersonages zien eruit als echt, klinken als echt en voelen echt aan – en overtuigen op die manier de meeste echte bronspelers van hun legitimiteit.

Ze overtreffen de bronspelers 5.000 : 1 op het aardse vlak.

Wat is het doel van Niet-bronspelers?

NPC’s zijn er om de moeilijkheidsgraad binnen de matrix te verhogen voor ervaren spelers.

Niet-bronspelers zijn bedoeld om bronspelers uit te dagen, te verleiden, te testen, aan te zetten en energie op te roepen. De energie die ze extraheren wordt vervolgens terug in de matrix geïnjecteerd, waardoor de voortzetting ervan wordt aangewakkerd.

Kenmerken van Niet-bronspelers

  1. Gebrek aan empathie
  2. Neemt geen concepten aan om te ontwaken of bewuster te worden
  3. Ogen hebben altijd iets wat afwijkt
  4. Bestendigt en stimuleert vaak scheiding, verdeeldheid en negativiteit
  5. Geïnteresseerd in oppervlakkige, 3D-constructies
  6. Vaak geobsedeerd door afleiding buiten hun directe persoonlijke realiteit (nieuws, sport, gamen, enz.)

Niet-bronspelers zijn vaak fysiek aantrekkelijk om spelers te lokken, te verleiden en te testen in de richting van (dode) materie en dus weg van hun niet-fysieke (levende) essentie.

Niet-bronspelers zullen uiteindelijk moeten toegeven aan de wil van een soevereine bronspeler. Het is een openbaring om te beseffen dat niet alle “mensen” … WERKELIJK… mensen zijn.

Belangrijkste conclusie: Het is van vitaal belang voor je ascensie of upgrade, hoe je het maar wilt noemen, dat je alle wezens op aarde precies zo behandelt als je zelf behandeld wilt worden.


Waaraan kun je zo’n entiteit dan herkennen?

Je kunt niet altijd iemand recht in de ogen kijken. Maar wat je wel aan iemand, zelfs op afstand, kunt merken is het gevoel alsof er energie van je wordt gestolen. Zeker als ze zich massaal gaan organiseren: politiek, ambtenaren apparaat, in de media, de georganiseerde religie, genootschappen, verenigingen, onderwijsinstituten, noem maar op. Het kost blijkbaar ongelooflijk veel moeite om aan die 1,6 miljoen bronspelers energie te kunnen blijven onttrekken.

Zeker nu die bronspelers in de gaten gaan krijgen, dat het er blijkbaar zo ontelbaar veel zijn die hunkeren naar hun energie…..


Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/10/25/wezenloze-entiteiten-spelen-het-spel-mee-hoeveel-zijn-het-er/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....