Vroegstemmingcijfers voor Miami-Dade County onthullen dat de GOP met bijna 12.000 stemmen leidt in de presidentsverkiezingen.

Donald Trump heeft zojuist 36.000 stemmen in de county overschreden, vergeleken met 24.228 voor Kamala Harris. Interessant genoeg hebben derde partij kandidaten 15.954 stemmen ontvangen onder vroege kiezers – meer dan het verschil tussen de Republikeinen en de Democraten. Over het geheel genomen markeert het cijfer een verschuiving van 15,2% voor de GOP.

Trump Snelle Win – Krijg de Ultieme Trumpinator Bobblehead terwijl hij dichter bij 2024 komt!

Je vraagt je misschien af waarom dit significant is. Immers, Miami-Dade ligt binnen Florida, dat onder Trump een soort gegarandeerde staat voor de Republikeinen is geworden. Het helpt ook dat het ook Trumps thuisstaat is en wordt bestuurd door de populaire gouverneur van Florida, Ron DeSantis.

Maar hier is het punt; Miami-Dade heeft een overwegend Latino bevolking en neigt sterk naar de Democraten – sterker nog, het heeft sinds 1992 in elke verkiezing op de Democraten gestemd.

De Hispanische stem is cruciaal voor beide kandidaten, maar het verliezen ervan doet meer pijn voor Harris gezien de historische voorkeur voor de Democraten onder de Latino-electoraat. Als soortgelijke verschuivingen worden gezien onder Latino-kiezers in swingstaten met grote Spaanstalige populaties zoals Arizona en Nevada, is het bijna zeker dat Harris de verkiezingen verliest.

Republikeinen worden daarom euforisch.

Natuurlijk is het belangrijk te herinneren dat elke stem telt in een uiterst spannende verkiezing.

Als je van dit artikel genoten hebt, bekijk dan WokeSpy voor meer zoals dit.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/10/gop-leads-early-voting-in-county-which-has-voted-democrat-for-30-years/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....