Foto 123rf

Een bericht van Dick de Rijke Sr.

In dit bericht waarschuwt De Rijke voor het verliezen van hoop bij de wakkeren nu verandering uitblijft, en verklaart waardoor de meesten niet wakker worden. Gelukkig is er 1 zaak waar iedereen het over eens is: niemand wil oorlog.

Bijna iedereen, ook de brave opvolgers van aanwijzingen van de overheden, beseft dat de wereld afstevent op een situatie waarbij de dreiging van de ondergang van mens, dier, natuur en maatschappelijk bestel alleen maar toeneemt. Niet iedereen is echter voldoende geïnformeerd over de werkelijke oorzaak van dit verschijnsel. Maar wat de aanname over de oorzaak ook is, de misvatting dat we daar als volk toch niets tegen kunnen uitrichten is HET GROTE GEVAAR voor de mensheid nu.

Zelfs de wakkeren van vier jaar geleden vallen nu aan deze misvatting ten prooi, omdat de verwachte progressie in verandering ten goede voor de mens uitblijft en de situatie in de wereld alleen maar slechter wordt. Men verliest de hoop op fundamentele verbetering en neemt in plaats van de vecht-, de vlucht- en vaak zelfs de bevriezingsmodus aan omdat men van mening is die ellende niet meer emotioneel aan te kunnen.

Dat mag beslist niet gebeuren onder de wakkeren, want het feit dat deze minderheid het voortouw nam in de strijd tegen de leugens van de overheid en de mainstream-media, mag zonder enige twijfel bestempeld worden als een heroïsch fenomeen en een uitzondering op de gedachtegang van de massa.

Mochten deze helden nu ten prooi vallen aan de misvatting dat er niets kan worden uitgericht tegen het kwaad in de wereld dan is inderdaad alle hoop voor de gehele mensheid verloren!

Psychologen zonder scrupules, die vielen voor de onuitputtelijke financiële zichzelf toegeëigende ‘koopkracht’ der centrale bankenelites, (dat ontstond na de invoering van ‘The Federal Reserve Act’ in 1913) rekenden erop dat dit uitputtingsverschijnsel het merendeel der wakkeren op enig moment ten deel zou gaan vallen, een kwestie van geduld.

Toch kunnen we begrip opbrengen voor de meerderheid van de naoorlogse westerse mensheid, aangezien die meerderheid over het algemeen veel profijt ondervond van de welvaart door de top-down regeermonopolie van de Anglo-Amerikaanse hegemonie. Die hegemonie had de Europeaan verlost van het kwaad en de overleveringen over de verschrikkingen van het Hitlerbewind werden hem stelselmatig tot in den treuren ingepeperd. “Dat nooit meer” was het ingeprente parool !

Maar, de Europeaan werd onkundig gehouden van ‘Operation Paperclip’ waarmee talloze wetenschappers in de natuur-, genees- en scheikunde (als Werner von Braun) naar de VS werden gehaald om hun kennis met de academische wereld in de VS te delen. Ook mocht het volk niets weten van het feit, dat zowel Hitler’s oorlogmachine als de oktober-revolutie van de bolsjewieken in de aanloop naar de Russische communistische dictatuur onder Stalin (die miljoenen Russische boeren uithongerde) door de VS werden gefinancierd.

Nu zijn de onweerlegbare bewijzen van deze feiten te vinden op het internet:

Antony C. Sutton over zijn boek ‘The best enemy money can buy’.

[embedded content]

Interview met David A. Hughes over zijn boek ‘Wall street, The NAZIS and the crimes of the deepstate’.

Interview with Alex Newman, July 2, 2024 by David A. Hughes

Wall Street financing of the Nazis; eugenics; totalitarianism as a response to capitalist crisis; failures of denazification; 1930s Nazi Germany vs. the West since 2020; where it leads; and resistance

Read on Substack

De meerderheid van de mensheid wil niets weten van deze bewijzen, die de Anglo-Amerkaanse hegemonie meer dan een eeuw geleden achterhielden voor het volk. Feiten die nu via het internet voor onze voeten liggen. Deze meerderheid kan noch wil geloven dat deze hegemonie na 75 jaar naoorlogse welvaart gebracht te hebben in staat kan zijn afschuwelijke oorlogen te financieren waar de medeplichtige EU gewillig als onderdaan aan meedoet.

Maar het kan toch niet anders dan dat die meerderheid zich onlangs bewust moet zijn geworden van het afschuwelijke leed in de wereld (Gaza, Oekraïne) door de huidige oorlogsretoriek van de Anglo-Amerikaanse hegemonie waarbij het ‘gekochte’ Militair Industrieel Complex – waar president Eisenhower in zijn afscheidsspeech in 1961 al voor waarschuwde – de hoofdrol vervulde.

Zijn opvolger JFK werd in november 1963 uit de weg geruimd, omdat hij de geheime genootschappen ‘weerzinwekkend’ kwalificeerde en wilde verbieden en ook de oorlog in Vietnam wilde voorkomen die eveneens door de Anglo-Amerikaanse hegemonie werd gefinancierd. (zie bovenstaande video Antony Sutton).

De meerderheid van de mensheid lijkt ogenschijnlijk een top-down regeermonopolie van een handjevol tot op het bot corrupte ongelimiteerd financieel vermogende bankenelites te prefereren boven een maatschappij waar het volk de regering controleert op corruptie, dat is de definitie van een democratie. Dat zou de aanname “Liever een corrupte leiding dan helemaal geen leiding want dan ontstaat anarchie” gestand kunnen doen.

Het lijkt bijna niet anders te kunnen dan dat deze aan de macht zijnde westerse aristocratie juist op het creëren van anarchistische e situaties uit is, gezien de onbetwistbare ‘Open grenzen politiek’ van de VS, het VK en de EU. Daardoor kan elk niet westers individu, ongeacht het algemeen aanvaardbaar zedelijk moraal, het westen binnenkomen. Deze strategie wordt door de Anglo-Amerikaanse hegemonie bewust geïmplementeerd zodat het westerse volk onvoorwaardelijk op blote knieën deze hegemonie om een ‘Oplossing’ zal gaan smeken ten koste van persoonlijke vrijheden en nationale soevereiniteit.

Dit is de ‘Problem, Reaction, Solution’ strategie die deze hegemonie in het verleden al menigmaal als ‘False flag’ operatie succesvol heeft aangewend zonder dat het volk daar ook maar de geringste argwaan bij koesterde en trapte met open ogen in de propaganda van de corrupte ‘gekochte’ mainstream-media. Maar daar valt na het intreden van het nieuwe millennium een opmerkelijke kentering in te constateren, vooral na 11 september 2001 want aan het officiële NIST-rapport wordt méér en meer getwijfeld.

Maar nu tot slot de kern van mijn verhaal:

Naast het belang van het opbouwen van een nieuw sociaal maatschappelijk bestel (noodzakelijk ter vervanging van het corrupte oude), blijft het van enórm groot belang de moegestreden mensheid te re- activeren om de strijd te hervatten want ongeacht welk kamp,

elk weldenkend mens vindt dat oorlogen, waarbij altijd onnoemelijk veel onschuldige slachtoffers vallen, moeten worden uitgebannen

en dat is de enige consensus in beide kampen!

Over de vraag ‘Wie zijn de aanstichters van die helse oorlogellende’ en ‘Is een oorlog voeren soms noodzakelijk’ kan worden getwist maar die vraag is volledig ondergeschikt aan de inherentie van bovenstaande in hoofdletters gevatte zinsnede. Het is het enige gemeenschappelijk aanvaarde uitgangspunt in de twee door verdeeldheid getroffen kampen waar alle neuzen dezelfde kant op wijzen en dat kan leiden tot hereniging van die twee verdeelde kampen zodat het belang van een voor ons nageslacht leefbare vrije wereld optimaal tot uitdrukking kan komen en daar laat ik het bij.

Dick de Rijke sr.


Source: https://www.dlmplus.nl/2024/10/26/eensgezind-kunnen-we-ervoor-zorgen-dat-er-geen-oorlog-komt/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....