Op een rustige vrijdagavond in Blanden, werd de vredige sfeer verstoord door een illegaal feest dat uit de hand liep. Wat begon als een verjaardagsfeestje georganiseerd door ouders voor hun minderjarige dochter, eindigde in een chaos toen er plotseling 400 onbekende jongeren opdaagden. De politie moest met spoed uitrukken om de situatie onder controle te krijgen.

Buurtbewoners waren geschokt door het lawaai en de zware knallen die ze hoorden. Het bleek dat er illegaal vuurwerk werd afgestoken, vergelijkbaar met het incident waarbij een voetballer onlangs enkele vingers verloor. Gelukkig kon de politie de overlast beperken en de jongeren naar een nabijgelegen parkeerplaats begeleiden, waar ze werden opgehaald door hun ouders.

Hoewel er geen arrestaties werden verricht, moesten enkele mensen wel naar het ziekenhuis worden gebracht vanwege vermoedelijk alcoholmisbruik. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes en liet een spoor van verwarring en verbazing achter.

Het is een harde les voor de ouders die dachten een onschuldig verjaardagsfeestje te organiseren. Soms kan een kleine vergissing op sociale media leiden tot onverwachte gevolgen. Het is belangrijk om te weten wie je uitnodigt en om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen om dergelijke situaties te voorkomen.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20241026_94242862

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....