Het lijkt wel een scene uit een criminele tv-serie, maar dit is de realiteit in de Verenigde Staten. Lil Durk, de “rapper” die al jaren als een soort volksheld wordt behandeld door de Amerikaanse muziek– en mediawereld, is gearresteerd in Florida. Niet vanwege een verkeersboete, niet voor een misverstand, maar voor een duister, professioneel georganiseerde moord!

Durk, die in het dagelijks leven luistert naar de naam Durk Devontay Banks, is aangeklaagd voor betrokkenheid bij een moordcomplot, en dat in samenwerking met zijn beruchte hiphopgroep, Only The Family (OTF). Deze ‘bende’ begon hij in 2010 en ze opereren sinds die tijd in het hart van de Chicago ‘drill rap’ scene—een muziekstijl die niet alleen bekend staat om de rauwe teksten, maar ook vanwege de openlijke verheerlijking van geweld en misdaad.

Durk is, zoals zoveel van zijn soortgenoten, jaren verheerlijkt door het Amerikaanse media-establishment. Want ja, hij mocht samenwerken met J Cole en zelfs Drake! Hij won Grammy’s, stond bovenaan de hitlijsten, en zijn naam was niet weg te slaan uit de muziekindustrie. Maar achter al deze glitter en glamour schuilt een diep verrotte wereld. Durk was niet zomaar een artiest die “straatervaring” in zijn muziek verwerkte. Nee, hij was en is een echte crimineel met vrienden en “collega’s” die levens op het spel zetten om hun “status” te behouden. En hij is bepaald geen uitzondering.

Kijk maar naar zijn goede vriend en voormalig bondgenoot King Von, een figuur wiens naam bijna synoniem is geworden met gewelddadige misdaad. Deze zogenaamde rapper, die in 2020 zelf werd doodgeschoten, staat erom bekend minstens zeven mensen te hebben vermoord—en dan ook nog zonder enige vorm van spijt of wroeging. Von werd zelfs “de eerste seriemoordenaar van de hiphop” genoemd. En dit alles deed hij om het grote geld, maar vooral ook omdat hij het ‘leuk’ vond om mensen van het leven te beroven.

[embedded content]

Wat maakt het nog erger? Lil Durk en King Von schepten beiden openlijk op over hun misdaden, alsof het een soort van sport was. Ze rapten trots over hun veroveringen en wraakacties. Het is geen geheim dat ze vijanden maakten en dat ze zichzelf in levensgevaarlijke situaties brachten—door eigen toedoen. Het was wachten op de dag dat het mis zou gaan. Voor King Von was die dag in 2020. Voor Lil Durk is die dag nu, in 2024.

Maar dit is niet zomaar een arrestatie. Het gaat om een moordcomplot. Durk en zijn medeverdachten zouden geprobeerd hebben om rivaliserende rapper Quando Rondo, en zijn familieleden, aan te vallen. Het resultaat? Niet Rondo, maar een van zijn familieleden werd gedood bij een schietpartij in 2022. Durk zou zelfs hebben aangeboden om degenen die meehielpen aan de moord “lucratieve muziekdeals” te beloven in ruil voor hun steun. Dit laat wel zien hoe verrot deze hele wereld is—een wereld waar loyaliteit wordt gekocht en waar levens verwoest worden voor niets anders dan een opgeblazen ego.

Hopelijk is het nu dan eindelijk klaar voor deze zogenaamde “artiest.” Want wat dit soort tuig vooral gedaan heeft is de Afro-Amerikaanse cultuur nog verder vergiftigen, heel veel mensen zomaar doden, en heel veel anderen het idee geven dat ‘gangster’ gedrag ‘cool’ is. Veel erger dan dit soort tuig worden ze niet gemaakt.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Overigens wist de hele wereld dat Lil Durk een walgelijke misdadiger is. King Von was, maar dat gold niet minder voor Lil Durk. Ook Durkie was een vreselijke gangster – een man die zijn eigen gemeenschap terroriseerde.

Dit was algemeen bekend… Maar toch won deze rappende misdadiger in februari van dit jaar nog een Grammy. Ja, dat lees je goed: één van de meest prestigieuze muziekprijzen ter wereld. Voor een rappende moordenaar – wat iedereen wist.

Als je niet beter wist zou je bijna denken dat de culturele ‘bovenonsgestelden’ dit soort ‘cultuur’ bewust promoten onder Afro-Amerikanen. En dan maar roepen dat wij conservatieven ‘racistisch’ zijn. Zelfprojectie, much?

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/cultuur/walgelijke-gangsterrapper-lil-durk-gearresteerd-voor-moordcomplot

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....