Nick Fleming RVGCR Intel Update October 2, 2024

MarkZ via PDK: Ik wil dit benadrukken. “Waarom schommelt de wisselkoers van de Amerikaanse dollar?” Het viel me op dat dit soort artikelen begonnen te verschijnen vóór de herwaardering van Koeweit. Natuurlijk had ik destijds vrienden die in het leger dienden en daar gestationeerd waren. Dus ik kreeg regelmatig updates uit Koeweit. Ik volgde het om te zien of ze gelijk hadden. Op een dag plaatsen ze artikelen waarin alles stabiel is… de volgende dag publiceren ze artikelen waarin staat dat dingen onrustig en fluctuerend zijn… Ze blijven tegenstrijdige artikelen publiceren om ons uit balans te houden. Dit is belangrijk en precies wat we zagen vóór de herwaardering van Koeweit.

Pimpy: Begrijp je dat als ze deze beperkingen opheffen, ze het hebben over de hoeveelheid liquiditeit die naar Irak zal komen? Liquiditeit is altijd een probleem voor hen geweest, maar nu zou dit een grote deal voor hen zijn. Dit zou enorm zijn. Er zou veel liquiditeit naar Irak komen. Het zal de Iraakse dinar echt versterken. Ik bedoel serieus. Het schrappen van de nullen… als ze het op die manier doen (nullen verwijderd VOOR de koerswijziging), zal het devaluatie zijn. Ze zullen een nieuw soort valuta aankondigen, nieuwe bankbiljetten zonder de nullen erop voordat ze de koerswijziging doorvoeren. Als het op die manier gebeurt. We hebben allemaal dezelfde dinars. We hopen allemaal dat de wisselkoers eerst plaatsvindt voordat er enige vorm van devaluatie plaatsvindt.

Mountain Goat: Mijn contact bij de CBI heeft ons verteld dat we verwachten dat het Project om de Nullen te Verwijderen binnenkort zal worden versneld, nadat de Amerikaanse verkiezingsperiode ergens in november voorbij is. Deze periode van november tot december zal het proces starten voor de omwisseling met de nieuwere lagere denominaties. Voor mij betekent dit ook een 1:1 gelijke koers van de IQD met de Amerikaanse dollar, maar onthoud dat dit ALLEEN IN HET LAND zelf is. Onthoud ook dat deze acties ALTIJD afhankelijkheden hebben. Niets is gegarandeerd! Ik wil dit vandaag HEEL DUIDELIJK aan jullie maken. De media zendt constant commercials uit over hoe de omwisseling zal werken. Vervolgens vertelt het nieuws uit Irak ons over het “geldcentrum” dat onlangs in Karkh is geopend. Het wordt uitsluitend gebruikt voor de inname van de biljetten van drie nullen of dollars. Mensen, ze zijn al begonnen met het innemen van de biljetten van drie nullen… Dus in werkelijkheid is het proces van het verwijderen van de nullen al begonnen. Ja, het is aan de gang volgens mijn contact bij de CBI.

Nader From The Mid East: Nu kunnen we overal ter wereld betalen met de Iraakse dinar. Vanuit Irak kan ik mensen hier (Verenigde Staten) betalen… Voor nu is het 1310, maar ik kan je $500 sturen. Ik heb het over zaken, niet over persoonlijke betalingen. Ik heb het over zaken. Voorheen mochten we dat niet doen…

Clare (KTFA): Artikel: “Hybride monetair beleid… Adviseur van Al-Sudani onthult de nieuwe stap van de centrale bank.” Citaat: “De centrale bank is op 24 oktober begonnen met het verlagen van de rente van het monetair beleid… met ongeveer 200 procentpunten, door de rente waarmee de centrale bank met banken omgaat te verlagen van 7,5% naar 5,5%, wat betekent… een expansief beleid gericht op de geldhoeveelheid. Ondanks het bovenstaande… heeft het nieuwe beleid het belang van het blijven controleren van de lokale liquiditeitsniveaus en het uitvoeren van hoge sterilisatieoperaties niet verwaarloosd, door het aanbieden van schuldbewijzen genaamd islamitische depositocertificaten… die als soevereine schulden worden beschouwd die kunnen worden verpand of verdisconteerd op de secundaire markt en uitstekende schulden zijn… met een rendement van 4% voor een periode van 14 dagen en een rendement van 5,5% voor een periode van 182 dagen.” Artikel: “Al-Sari: De volkstelling garandeert een eerlijke verdeling van rijkdom en parlementaire vertegenwoordiging van de gouvernementen.”

Frank26 (KTFA): Sudani heeft het moeras opgeruimd. Plotseling zijn alle banken die de Iraakse dinar, Amerikaanse dollar illegaal stalen en winst maakten… opgeruimd. Ik zei al dat we de vloer van de CBI zo schoon moesten hebben dat je er van kon eten. Het Amerikaanse ministerie van Financiën bevindt zich op de tweede verdieping van het nieuwe CBI-gebouw. Het is brandschoon. Alle banken die stalen zijn gesloten. Alle politieke partijen die macht hadden in de media en in de bankstructuur van Irak worden langzaam afgekapt. De gespecialiseerde cursussen die aan deze mensen worden gegeven om deze wisselkantoren te runnen, zodat de burgers hun biljetten van drie nullen kunnen inruilen, zijn klaar. Dat is de enige reden waarom ze je erover vertellen… Het is geen geheim.

Samson (KTFA): Artikel: “Internationale wederopbouw onthult de voltooiing van de eerste ontwerpen voor het Iraakse Ontwikkelingsweg Project.”

Harlequinc3 (Reactie op Clare’s artikel over de rente): Meen je dat?! Woot-woot! Expansief, daar gaan we. Ik zal jullie helpen met die inflatie, jongens, en hoe!


Source: https://www.judybyington.org/2024/10/nick-fleming-rvgcr-intel-update-october_28.html

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....