Foto: X/Harry Fisher
Ambulancemedewerker Harry Fisher raakte zijn baan kwijt toen hij weigerde om COVID-prikken te geven en vanwege zijn uitspraken op sociale media. Hij rijdt inmiddels weer op de ambulance, ook al wordt hij nog steeds bedreigd.
Op X vertelt hij wat er op dit moment werkelijk aan de hand is. Ongeveer 1 op de 100 ambulancemedewerkers spreekt zich uit en diegenen die zich uitspreken willen in de meeste gevallen anoniem blijven.
Hulpdiensten zijn als eerste ter plaatse. “Wij zien de ‘onverwachte’ hartstilstanden bij jonge mensen. De beroertes bij gezonde volwassenen. De bloedproppen. Het plotseling in elkaar storten. Beroerte na beroerte na de mRNA-prik. Orgaanfalen en zelfs rottende genitaliën na mRNA. Maar je uitspreken? Dat betekent het einde van je carrière.”
Iets heel erg mis
Fisher werd ontslagen omdat hij de waarheid sprak. “Veel van mijn collega’s zagen het gebeuren. Nu fluisteren ze in privékring over wat ze zien, maar ze spreken zich niet uit. Ze zitten vast aan hun hypotheek. Ze hebben kinderen die moeten eten. Ik geef ze geen ongelijk.”
“Bijna elke dokter die ik ken, heeft toegegeven dat er iets heel erg mis is. We zien de patronen. De ‘toevalligheden’ na de prik.”
Waarheid komt vroeg of laat boven tafel
Het meest verontrustende is volgens Fisher de stilte in de ambulance na bepaalde meldingen. Dat ambulancemedewerkers weten hoe laat het is: ‘Weer eentje’. En er wordt met geen woord over gerept in de rapportages, want ze weten wat er dan gebeurt.
Tegen zijn collega’s zegt hij: “Ik weet dat jullie het ook zien. De waarheid komt vroeg of laat boven tafel. De geschiedenis zal onthouden wie opstond en wie zweeg.”
Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.
…
Interessant
.