Dag twee bracht zonnebrillen en een pak minder poncho’s.© BB

Lien Vande Kerkhof

Zonder twijfel hét best op elkaar afgestemde fashionkoppel van deze editie: Jolan en Sonny uit Maastricht vallen op met hun stoere en sexy kledingkeuze. “Mijn vriendin heeft net een fashionopleiding in Engeland afgerond: fashion communication en styling”, vertelt Sonny. “Ik volg dus haar stylingsadvies op (lacht).” “Vroeger droeg hij skinny jeans”, grinnikt Jolan, “maar nu kleedt hij zich lekker baggy en een beetje oversized. Onze broeken komen van Only. Mijn top is van Zara en die van Sonny van Balenciaga. We dragen accessoires van Prada, Louis Vuitton en Off-White.”

Jolan en Sonny© Sven Dillen

Barbara uit Leuven scoorde haar lange rok in een tweedehandswinkel. “Mijn bloesje komt uit de H&M en het hoedje kocht ik in Vïetnam. Of ik voorbereid ben op buien? Ja hoor, mijn regenjas ligt op de camping.”

Barbara© Sven Dillen

Manon Willems uit Sittard kocht haar outfit online bij Thinks I Like Things I Love. “Het pakje kwam in mijn algoritme terecht, waarschijnlijk omdat ik van prints hou.”

Manon© Sven Dillen

“Mijn outfit heeft helemaal niks met mijn seksualiteit te maken”, zegt Keaton uit Brussel. “Sommige mensen denken dat ik gay ben, maar ik ben hetero. Ik hou van kunst en vind het fijn om mezelf creatief uit te drukken met kleding. Ik ga elke dag naar buiten met make-up op mijn ogen. Met creatieve kledingkeuzes vertel je vaak meer over jezelf vertellen dan met woorden. In het dagelijkse leven ben ik klusjesman, maar als creatieve hobby hou ik ervan om te fotograferen.”

Keaton© Sven Dillen

Helemaal uit Venezuela: Naomi kocht haar jurk tweedehands op een rommelmarkt in Ibiza. “En mijn boots komen van Shein. Op festivals verschijn ik graag in Ibiza-stijl.”

Naomi© Sven Dillen

De broek van Dorien is van het label Weekday, de boots zijn Dr. Martens. “Een festival is de ideale gelegenheid om eens zot te doen. Ik haal dan meestal stuks uit mijn kast die door de week sneller blijven liggen.”

Dorien© Sven Dillen

Mister Gay Belgium – Maarten Truijen – kiest voor de visgraattrend. “Eigenlijk heb ik gewoon iets uit de kast genomen, waarvan ik dacht: dit is leuk. Ik zweer standaard bij zwart, dat kleedt mooi af. Je weet wat ze zeggen: once you go black… (lacht).”

Maarten

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....