Headlines (slider)

Vrouw snijdt officier meerdere keren tijdens chaotische welzijnscontrole op video – LEO Round Table S09E208.

Harris gaf kiezers “nul redenen om haar te steunen” – Sage Steele.

Zijn vriend dacht dat hij gedood was door beer, de politie niet: zwaar verminkt lichaam van kampeerder (35) teruggevonden.

Hoogbejaarde man (88) vrijgesproken voor verkrachting in woonzorgcentrum.

Obama en Biden zouden Kamala hebben beledigd op de Kennedy-begrafenis [KIJK].

Texas sheriff verketent Kamala over Fox News-interview opmerkingen over immigratie [KIJK].

CBS News beschuldigd van het bewerken van een interview om de Democraten te bevoordelen… Weer [KIJK].

“Dit is ongezien”: extreme regenval leidt tot hallucinante taferelen in Zuid-Frankrijk.

Bestuurster (57) in levensgevaar afgevoerd nadat ze met wagen tegen boom terechtkomt.

Harris Is Op De Loop Na Terugslag Over Raciaal Gerichte Leningenvoorstel [KIJK].

  • Vrouw snijdt officier meerdere keren tijdens chaotische welzijnscontrole op video – LEO Round Table S09E208.
    1. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/criminaliteit/massale-staatspolitie-gebruik-een-james-bond-achtig-apparaat-om-suspects-te-traceren-video/ar-AA1sb9ci2. https://rumble.com/v5iqst7-fairfax-politie-publiceert-bodycam-van-vrouw-met-mes-die-agent-aanvalt-be.html?e9s=src_v1_upp
  • Harris gaf kiezers “nul redenen om haar te steunen” – Sage Steele.
    Steele, nu de presentator van The Sage Steele Show, maakte duidelijk dat Amerikanen meestal bereid zijn hun leiders te vergeven wanneer ze fouten toegeven. Het resoneert bij de mensen omdat “we allemaal wel eens fouten maken,” merkte ze op. Steele voegde eraan toe dat Harris een gouden kans heeft gemist om leiderschap te tonen en eerdere misstappen toe te geven.
  • Zijn vriend dacht dat hij gedood was door beer, de politie niet: zwaar verminkt lichaam van kampeerder (35) teruggevonden.
    Het lichaam van een vermiste man werd gevonden in een afgelegen bosgebied in Montana. Het was zo toegetakeld dat de vinder dacht dat de man het slachtoffer was van een berenaanval. Maar de politie vermoedt moord.
  • Hoogbejaarde man (88) vrijgesproken voor verkrachting in woonzorgcentrum.
    Een 88-jarige man is vrijgesproken door de correctionele rechtbank van Brussel voor de verkrachting van een medebewoonster uit het rusthuis waar hij verbleef. Het parket beweerde dat de man misbruik maakte van de dementerende toestand van het slachtoffer, maar de rechtbank vond onvoldoende bewijs hiervoor. De zaak kwam aan het licht toen een animator van het woonzorgcentrum de man betrapte terwijl hij oraal bevredigd werd door de bejaarde vrouw.
  • Obama en Biden zouden Kamala hebben beledigd op de Kennedy-begrafenis [KIJK].
    Tijdens de herdenkingsdienst voor Ethel Kennedy op woensdag werden Joe Biden en Barack Obama gezien terwijl ze zich bezighielden met wat leek op een serieuze discussie. De dienst vond plaats in de Kathedraal van St. Mattheüs de Apostel in Washington, D.C., en bracht prominente politieke figuren samen om de weduwe van Robert F. te eren.
  • Texas sheriff verketent Kamala over Fox News-interview opmerkingen over immigratie [KIJK].
    In een recent segment op Fox Business heeft Texas Sheriff Thaddeus Cleveland Kamala Harris’s uitspraak sterk bekritiseerd dat het oplossen van de immigratiecrisis een prioriteit is geweest voor de Biden-Harris administratie. Vicepresident Kamala Harris houdt een campagnebijeenkomst in het Rawhide Event Center in de Gila River Indian Community op 10 oktober 2024.
  • CBS News beschuldigd van het bewerken van een interview om de Democraten te bevoordelen… Weer [KIJK].
    House Speaker Mike Johnson beschuldigde CBS News ervan interviews selectief te bewerken om de Democraten te bevoordelen en de Republikeinen te hinderen. De Republikeinse voorzitter plaatste een draad op het sociale mediaplatform X waarin hij voorbeelden gaf van situaties waarin interviews waren geknipt of bewerkt door de omroep. “CBS heeft onder vuur gelegen voor het selectief bewerken van hun interviews om de Democraten te promoten en de Republikeinen te ondermijnen,” schreef voorzitter Johnson op X.
  • “Dit is ongezien”: extreme regenval leidt tot hallucinante taferelen in Zuid-Frankrijk.
    In het zuiden van Frankrijk heeft een hevige regenval geleid tot angstaanjagende overstromingen. Het waterpeil steeg zo snel dat honderden mensen halsoverkop geëvacueerd moesten worden, terwijl (spoor)wegen werden afgesloten als gevaarlijke waterwegen. De beelden tonen een verwoestend tafereel van ondergelopen autosnelwegen en supermarkten waar auto’s als dobberende speelgoedjes ronddrijven.
  • Bestuurster (57) in levensgevaar afgevoerd nadat ze met wagen tegen boom terechtkomt.
    In de Leon Declercqstraat in Deinze vond donderdagmorgen een angstaanjagend ongeval plaats. Een bestuurder verloor de controle over haar stuur en knalde tegen een boom. De gevolgen waren desastreus voor het slachtoffer, een 57-jarige vrouw, die in levensgevaar naar het ziekenhuis werd gebracht.
  • Harris Is Op De Loop Na Terugslag Over Raciaal Gerichte Leningenvoorstel [KIJK].
    Met nog maar enkele weken te gaan voor de verkiezingsdag, doet vice-president Kamala Harris een laatste poging om steun te vergaren, met name onder zwarte kiezers, met een specifieke focus op mannen. Zoals gerapporteerd door Townhall, heeft haar campagne een reeks voorstellen gepresenteerd die gericht zijn op het aanpakken van belangrijke kwesties in de zwarte gemeenschap. Een presidentskandidaat die niet begrijpt dat op ras gebaseerd lenen illegaal is.
(Visited 140 times, 1 visits today)

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....