Darla Smith werd geconfronteerd met een tragische situatie toen ziekenhuismedewerkers de politie belden nadat ze haar man ivermectine wilde geven, ondanks het feit dat ze een gerechtelijk bevel had om het middel te gebruiken. Haar man, die in het University of Pittsburgh Medical Center lag, werd uiteindelijk gedood door de medewerkers door hem aan de beademing te leggen en een medicijnencocktail toe te dienen. Het schokkende is dat hij vervolgens werd geteld als een coronadode.

Darla is er zeker van dat het ziekenhuis haar man heeft vermoord. Ze heeft alles geprobeerd om hem te helpen, inclusief het verkrijgen van een gerechtelijk bevel, maar werd nog steeds tegengewerkt. Ze begrijpt niet waarom het ziekenhuis een medicijn dat haar man had kunnen redden, op alle mogelijke manieren heeft geblokkeerd. Ze wil zelfs weten hoeveel geld het ziekenhuis heeft gekregen nadat haar man stierf, omdat zijn overlijdensakte vermeldt dat hij is overleden aan COVID-19.

Het trieste verhaal van Darla is helaas geen geïsoleerd geval. Het betalen van ziekenhuizen voor elke coronadode is een wereldwijd fenomeen, dat plaatsvindt in landen als Duitsland, Nederland, de Verenigde Staten en Brazilië. Ziekenhuisbestuurders schrijven sterfgevallen vaak toe aan COVID-19, omdat ze geld ontvangen van organisaties zoals de WHO of de overheid.

Dit soort misbruik van het systeem heeft ernstige gevolgen en draagt bij aan het hoge aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19. Het is belangrijk dat dit probleem wordt aangepakt en dat ziekenhuizen worden aangemoedigd om eerlijke en nauwkeurige gegevens te verstrekken.

Het verhaal van Darla benadrukt de dringende behoefte aan transparantie en verantwoordelijkheid binnen de gezondheidszorg. Het is hartverscheurend dat ze haar man heeft verloren door nalatigheid en manipulatie van het systeem. We moeten ervoor zorgen dat dit soort situaties niet meer voorkomen en dat patiënten de zorg en behandeling krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Deze zaak roept ook vragen op over het gebruik van ivermectine als behandeling voor COVID-19. Hoewel er nog discussie is over de effectiviteit van het medicijn, moet er ruimte zijn voor open dialoog en onderzoek, zodat patiënten kunnen profiteren van alle mogelijke behandelingsopties.

Het verhaal van Darla Smith is schokkend en verdrietig, maar het is ook een krachtige herinnering dat er verandering nodig is in de gezondheidszorg. We moeten streven naar een systeem dat eerlijk is, waarin patiënten worden gehoord en waarin de beste zorg wordt geboden, zonder de invloed van financiële prikkels.


Source: https://www.ninefornews.nl/filmpje-het-ziekenhuis-vermoordde-mijn-man-en-telde-hem-als-coronadode/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....