In een recent segment op “The Breakfast Club” ging presentator Charlamagne Tha God in gesprek met Vivek Ramaswamy, waarbij ze de controversiële MAGA-slogan en de implicaties daarvan voor de toekomst van Amerika bespraken.

Ramaswamy presenteerde een unieke kijk, waarbij hij pleitte voor een visie die niet alleen de grootheid uit het verleden wil terugwinnen, maar deze wil overtreffen, en een nog groter Amerika voorstelt.

Charlamagne stelde een scherpzinnig vraag over de voortdurende politieke loyaliteit aan MAGA, en vroeg: “Waarom blijven jullie dan knielen voor MAGA?”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

Ramaswamy reageerde met een reflectieve interpretatie van de MAGA-ideologie, en zei: “Nou, wat is MAGA? Toch? We kunnen het daarover hebben. Ik denk dat er veel smaken van MAGA zijn en het idee van maken hier’s waar ik hier’s mijn smaak van heb. Oké, ik ben niet iemand die probeert terug te hunkeren naar een verleden en zegt: oh, ik wil terug naar het Amerika waarin ik ben opgegroeid, het Amerika dat ik vertegenwoordig, de toekomst dat Amerika zou moeten zijn en zou kunnen zijn. Ik wil Amerika groter maken dan het ooit is geweest.”

Hij lichtte zijn perspectief verder toe, waarbij hij de inherente imperfecties van Amerika benadrukte en de constante aspiratie naar excellentie, “Ja, dus ik wil niet alleen Amerika weer groot maken. Ik wil Amerika groter maken dan ooit tevoren, en dat is waar ons land altijd op gebaseerd is geweest, wat erkent, wat houdt in dat we imperfect zijn omdat we menselijke wezens zijn. We komen altijd tekort ten opzichte van onze idealen. We zouden geen menselijke wezens zijn als we een natie van jullie weten, ik weet je Charlamagne the God, maar we zouden een natie van goden zijn als we niet, als we niet tekort zouden schieten in onze idealen. Maar we zijn geen natie van goden. We zijn een natie van menselijke wezens. En dus zijn we imperfect, maar we streven naar excellentie. We streven naar een beter land.”

Ramaswamy besloot met een oproep tot eenheid en ambitie, waarbij hij zijn herontworpen MAGA presenteerde als een potentieel verenigende kracht, “En dus, voor mij, denk ik dat dat een ambitieuze, hopelijk verenigende versie van een MAGA-boodschap is die ik geloof, en ik denk dat mensen hongerig zijn naar die boodschap, en ik denk niet dat er iets mis is met die boodschap.”

Dit was niet de enige keer dat Vivek onlangs opschudding veroorzaakte. Neem bijvoorbeeld dit recente segment op CNN. Kijk:

Vivek heeft Kamala Harris recentelijk ter verantwoording geroepen over haar veranderende standpunten over verschillende belangrijke beleidskwesties, waaronder fracking en gezondheidszorg. Tijdens een segment op CNN benadrukte Ramaswamy de inconsistenties tussen Harris’ vroegere acties en haar huidige standpunten, en vroeg om meer controle en transparantie van de vice-president.

Ramaswamy wees erop: “Je hebt enkele beweringen over Kamala Harris naar voren gebracht, ik wil dat gesprek afmaken. Ze zei dat ze geen verbod op fracking steunde. Nu is de realiteit dat ze een van de sterkste voorstanders was van dat verbod, zozeer zelfs dat ze, toen ze in Californië was, de Obama-administratie aanklaagde over het verlenen van fracking-vergunningen. Ze was niet alleen voor de afschaffing van particuliere ziektekostenverzekeringen. Ze was een co-sponsor van het wetsvoorstel, met Bernie Sanders als Amerikaanse senator voor Medicare voor iedereen, voor Amerikanen.”

Hij bleef Harris’ record ontleden, met name gericht op haar milieubeleid en gezondheidszorgbeleid. “De realiteit is, als je denkt aan de Green New Deal, zij was de voornaamste voorstander, niet alleen als co-sponsor van de wetgeving, maar door verder te gaan en te zeggen dat ze de filibuster in de Senaat zou beëindigen om dat door te drukken.”

Ramaswamy benadrukte de noodzaak voor Harris om duidelijke uitleg te geven over haar beleidsverschuivingen, vooral gezien haar aanzienlijke rol in het vormgeven van het nationale beleid. “Dus de realiteit is, ze kan zeggen wat ze nu wil zeggen. Dit zijn acties die ze heeft ondernomen. Mag iemand zich evolueren? Natuurlijk. Maar ze verdient het om exact uit te leggen waarom ze die standpunten heeft veranderd.”

Hij vroeg zich af wat Harris’ huidige standpunten zouden kunnen zijn als die inderdaad zijn verschoven van haar eerdere, meer progressieve standpunten. “Wat precies haar standpunt is, als het geen verbod op fracking is, wat is het dan precies? Wat is precies haar gezondheidszorgplan als ze niet langer de afschaffing van particuliere ziektekostenverzekeringen steunt? Dat was nog maar vier korte jaren geleden toen ze zich kandidaat stelde voor het presidentschap. Dat deed ze, en dat is het soort controle dat ontbreekt.”

Ramaswamy vergeleek het niveau van controle dat Harris ondervond met dat van voormalig president Donald Trump, en merkte op: “Ik denk dat Donald Trump voldoende controle heeft ondervonden, en ik geef hem krediet voor het zitten voor vijandige interviews die Kamala Harris niet heeft gedaan.”

De oproep aan Harris om haar standpunten te verduidelijken benadrukt een breder gesprek over verantwoording en transparantie in de politiek, vooral naarmate leiders evolueren of hun standpunten over belangrijke kwesties veranderen.

Ramaswamy’s opmerkingen benadrukken een doorlopend debat binnen de Amerikaanse politiek over de consistentie en oprechtheid van de verplichtingen van politici aan hun eerder uitgesproken beleid.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/vivek-doesnt-want-to-make-america-great-again-torches-kamala-live-on-cnn-watch/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *